Kültür & Sanat Miyaaaaavvv😼 beni sahiplenecek var mı miyavvv😿😿? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yaw saçma soru sormayın kediyim ben ne instası kedinin instası mı olur Miyaaaaavvv😼 beni sahiplenecek var mı miyavvv😿😿? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Hayır yok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aşk olsun barış 😿
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 479 cevap paylaştı. Tombik kedy değilseniz sahiplenmem 0 0 Yorumla
RedDragon97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl https://youtu.be/bROBSAy1k-s?si=6tDd8cjJn-kpMQZZ 0 0 Yorumla
Kharon_ra Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Katagori kultur sanatsa bu bir performans denemesi sayilir mi acaba 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Neredeymiş minik kedi havalar soğudu dışarda kalmasın gelip alayım kediyi 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Köpeğe hoşt kediye hişt mi diyorduk 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Miyv Yorumla lalapanda 1 yıl Pıst de Yorumla Boavistaa 1 yıl Hişt Yorumla
ankaranın_rengi Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Sabah sabah bu enerji nerden geliyor? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Halay müzikleri ve oryantal ile güne başlıyorum Yorumla ankaranın_rengi 1 yıl Bu enerjin umarım bütün ülkeye yayılır. Buna ihtiyacımız var Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler size de tavsiye ediyorum halay müzikleriyle güne uyanın farkı görün Yorumla ankaranın_rengi 1 yıl Benim için gün bitmek üzere ama akşama doğru deneyim Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl bebek kedi mi yoksa böyük kedi mi? 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Farkeder mi dayı miyav Yorumla ElCuco 1 yıl yok ben büyük kedi seviyorum bays Yorumla Soran 1 yıl Büyüğüm dayı Yorumla ElCuco 1 yıl büyük olsaydın dayı olmazdım :d ergen kedilerle uğraşamam ba bayy Yorumla Soran 1 yıl 10 yaş var teyze mi diyim Yorumla Soran 1 yıl Ne diyim Mahmut mu diyim Yorumla ElCuco 1 yıl hiçbir şey deme istemiyorum bays Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% 1 yıl yapma libidoson tavan git elini yuzunu yıka😁😂🤣 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kedileri çok severim, cinsin nedir? 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Şunun önüne bir kap mama koyun acıkmış galiba 0 0 Yorumla
poseydon694 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Gel bakalım minik kedi ben bakarım sana 😇😇 0 0 Yorumla
semm_usa Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 92% 1 yıl Haha cok tuy dokmuyosan sorun yok gel :)! 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Gel ben bakarım sana yatarsın kucağımda 0 0 Yorumla
Drejkanno Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Seve seve ama Antep değilsen olmaz 😂 0 2 Yorumla Soran 1 yıl O ney Yorumla Drejkanno 1 yıl Antep te demek istedim Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. maaauvvvvvvvvv 0 0 Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% 1 yıl Var tabi 0 1 Yorumla deli_manyak37377 1 yıl Sevmek lazım bu kediyi Yorumla
MertDark99 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 yıl belediyeyi aramak gerek sokak kedilerini toplasın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Gel yanıma sar beni yavrum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Karşılığında ne vercen Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne kadar istersen tatlım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Hayır yok
Aşk olsun barış 😿
Tombik kedy değilseniz sahiplenmem
Katagori kultur sanatsa bu bir performans denemesi sayilir mi acaba
Neredeymiş minik kedi havalar soğudu dışarda kalmasın gelip alayım kediyi
Köpeğe hoşt kediye hişt mi diyorduk
Miyv
Pıst de
Hişt
Sabah sabah bu enerji nerden geliyor?
Halay müzikleri ve oryantal ile güne başlıyorum
Bu enerjin umarım bütün ülkeye yayılır. Buna ihtiyacımız var
Teşekkürler size de tavsiye ediyorum halay müzikleriyle güne uyanın farkı görün
Benim için gün bitmek üzere ama akşama doğru deneyim
bebek kedi mi yoksa böyük kedi mi?
Farkeder mi dayı miyav
yok ben büyük kedi seviyorum bays
Büyüğüm dayı
büyük olsaydın dayı olmazdım :d ergen kedilerle uğraşamam ba bayy
10 yaş var teyze mi diyim
Ne diyim Mahmut mu diyim
hiçbir şey deme istemiyorum bays
Gel mama veriyim sana pisicik dfghjk
Yaş mama mı? Süt mü istersin
Bana lazım seveceğim tatlı bir kedi
yapma libidoson tavan git elini yuzunu yıka😁😂🤣
Kedileri çok severim, cinsin nedir?
Şunun önüne bir kap mama koyun acıkmış galiba
Güncellemeye koptum🤣
Alaska köpegi gelir birazdan
Gel bakalım minik kedi ben bakarım sana 😇😇
Haha cok tuy dokmuyosan sorun yok gel :)!
Gel ben bakarım sana yatarsın kucağımda
Sen ne sevimli kedisin öyle
Yeni pazarlama stratejisi sanırm
Gel yanaş yanıma skssjsjsjjs
2 tane var üçüncü olsun 😄
Seve seve ama Antep değilsen olmaz 😂
O ney
Antep te demek istedim
maaauvvvvvvvvv
Kıyamam gel
Yok miyav
Hoşt bakiim