Kültür & Sanat Sanat eserlerinde sembolizmin rolü nedir? Birsuskunyazar Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhabalar KScanlar...Sanat eserlerinde sembolizmin rolü nedir? Sanat eserlerinde sembolizmin rolü nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Fütüristik, ideolojik ve sürrealistik resimlerde sembolizm mutlaka yer alır. Bu adeta yazılı olmayan bir kuraldır diyebiliriz. 1 0 Yorumla
qoviru Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Ben de bir ağaç çizdim. Bir arkadaşımın isteği üzerine. Psikoloji mevzusu falan. Imm neyse. Yani önemlidir tabiikide. Yansıttığı şeyler, manalara açılan kapılar... 1 1 Yorumla Birsuskunyazar 1 yıl Bu konuda haklısınız, yansıttığı manalar önemlidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fütüristik, ideolojik ve sürrealistik resimlerde sembolizm mutlaka yer alır. Bu adeta yazılı olmayan bir kuraldır diyebiliriz.
Ben de bir ağaç çizdim. Bir arkadaşımın isteği üzerine. Psikoloji mevzusu falan. Imm neyse. Yani önemlidir tabiikide. Yansıttığı şeyler, manalara açılan kapılar...
Bu konuda haklısınız, yansıttığı manalar önemlidir