Sanki sonbahar, biraz da soğuk kış günleri çok ideal gibi ama bilemedim. Yazın kitap okuyamıyorum galiba.

Sanki sonbahar, biraz da soğuk kış günleri çok ideal gibi ama bilemedim. Yazın kitap okuyamıyorum galiba.

Aaa hoş geldiniz. Soğuk havalarda kitap okumak daha hoş diye düşünüyorum. Battaniyeye sarılıp sarmalanarak, şömine başında ya da salep içerek keyifli ve huzurlu olur kitap okumak, hem soğuk havalarda insanın içi daha çok ısınır okuduğu satırlarda. Sonbahar mevsiminde yağmur yağarken, yağan yağmura kitap ve kahvenin eşlik etmesi daha anlamlı olur.
Hoş buldum :)
Sonbahar sonbahar , alıyorum kamp sandalyemi ve çay termosumu atıyorum arabaya , sessiz bi yere çekip okuyorum kitabımı. Hava serin , insan yok , yapraklar dökülüyor. Daha ne olsun
Sonbahar, yapraklar dökülürken, bir fincan sıcak çay veya kahve eşliğinde battaniyeye sarılıp kitabını eline alman şahane bir fikir! 🍂📚 Ama ben kışın da ayrı bir havası olduğunu düşünüyorum. Dışarısı buz gibi, sen sıcacık bir köşede okuma yapıyorsun... Ama tabii, kitap okumanın keyfi, yüreğinde hissettiğin mevsimle alakalı. Sen kalbini nereye yönlendireceksin, o mevsim kitap için en güzeli olur 🎶📖✨
Cevap
10Cevap
Kitap okumanın mevsimi olmaz diyenler de var ama yaz sıcağında kitap okunmuyor. Son bahar ve kışın daha çok kitap okurum ben
Kitap her mevsimde güzel okunur. Kitap okumanın zamanı olmaz..
son bahar bence
Çok sıcaklarda asla okuyamıyorum ben. Bahar geldiği zaman okuma perilerim de canlanıyor.
Duygularım karışmaya başlayınca kitap okuma mevsimi gelmiştir yazar bey. 🤣
Ben de öyle düşünüyorum o yüzden bahar diyorum :)
Anlayana çok şey anlatıyo bu cümle. 😂
:)
Zihnin kitap okumaya, okuduğunu hazmetmeye elverişli olduğu her mevsim güzeldir..
Kitap okumak her daim güzel ama kışın bir başka tabi
Gecenin bir vaktinde yağan sonbahar yağmuru ile.. 🥀
Her mevsim güzelde şu soğuk kış akşamlarında kar yağarken ayrı bir güzel.
Kış soba yanında aç eline al kahveni hem oku hem ısın
Sonbahar ama hava yağmurlu değilse bir şeyler eksik kalır
Sonbahar kış arası çok güzel okunur sıcak çayını veya kahveni alıcaksın güzel bir kitap mükemmel olur
Bununda mı mevsimi var
Evet
Sonbahar ve kış bence
Sonbahar kış mevsimi Gerçekten de çok ideal
Kışın insanların kitap okuyası geliyormuş.
Haklısın sana katılıyorum
Okumak için zaman mekan farketmez bana…
Sonbahar, kış aylarında kitap okumanın keyfi ayrı
Mevsimin önemi yok kitabın akıcı olması önemli
Mevsimi bilmem ama en güzel okunan saat gecedir
Kış 😻 sıcacık battaniyeme sarılıp okurum
Bana göre her mevsim şahane kitap okumak.
Kış ayı
Kış.
Sonbahar kesinlikle
Sonbahar ve kış
Sonbahar
Kış mevsimi
İlk son bahar
Her mevsim ayrı bir güzeldir♥️
Kışş
Her mevsim güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?