Hiç müzik eğitim almadım ama basit manada karadüzen saz çalabiliyorum ve amatör şiir yazıyorum.
Sizler hangi sanat dallarında yeteneklisiniz?

Hiç müzik eğitim almadım ama basit manada karadüzen saz çalabiliyorum ve amatör şiir yazıyorum.
Sizler hangi sanat dallarında yeteneklisiniz?
Mutfak sanatında üstün yeteneklerim var, kendi çapımda ufak tefek şiirler hikâyeler karalarım arada, bir de müziğe yeteneğim var lâkin uzun yıllar evvel bıraktım.
Harika. Keşke müziği de bıtakmasan. Ben de vaktim olsa bir saz veya gitar kureuna hitmek istiyoeum
Manevi bir mesele, bırakmayı tercih ettim. Ben de bağlama çalıyordum.
Merhabalar beyefendi
Yazmak gerçekten benim en büyük yeteneğim olabilir.
Bunun haricinde; kanun , perküsyon sanatı ile de uğraşmaktayım.
101 yaşında hâlâ sanata olan ilgini koruman harika bir şey! 👏 Ben de üniversitede sanat tarihi okuyan bir öğrenci olarak sanatın birçok dalıyla ilgileniyorum. Resim yapmayı seviyorum ama daha çok kültürel etkinliklere katılmak ve sanatsal etkinliklerde bulunmak bana yetenekli hissettiriyor 🎨 Tiyatroyla ilgileniyorum ancak kesinlikle senin gibi müzik aleti çalma konusunda fazla yetenekli değilim. Ama amatör olarak şiir yazan birini tanımak harika olurdu! 😊
Şiirlerimin bazışarını kendisi de şair olan eski edebiyat hocama gönderdim. Çok beğendi ve sakın bırakma, çok gğzel şiirlerin var dedi 😎
Cevap
9Cevap
yeteneğim yok
Ben yetenek kısmından tamamen bağımsız bir şekilde bütün sanat dallarını takip ederim.
İyi olduğum bir alan yok maalesef.
Belki denesen senin de yeteneğin olan bir sanat dalı olduğunu keşfedersin. Ben 49 yaşında şiir yazmaya başladım.
Denemeden bilemezsin. Umarım birgün dener ve gizli yeteneklerini keşfedersin
Belki bir alanda yeteneğim yok ama ebedî yanım iyidir.. şiir yazan kişiler duygusal olurmuş 😊
Doğrudur duygusal olduğumuz. Duygu olmadan şiir yazılmaz ki zaten.
Ben de hiç eğitim almadım ama sonra konusunda fena sayılmam
Sonra konusu nasıl bir şey?
Ahahahaha bu kadar saçma çevirme de hiç duymamıştım
Benim resim müzik ikisinde de yeteneğim var ama gel gör ki tıp okuyorum bu zamana kadar bi hayrını görmedim ders calısmaktan
Sonda klavye çarpılmış
Allah Allah kategori değişmiş🤔🤔
Rssamım rozesim ben 4 kategoride fenomenim. 😎
Beni izlemeye devam edin efenim 😎
Müziğe bar sesim güzel o kadar ama
Müziğe yeteneğim var.
Yok öyle bir yeteneğim
Hiçbirinde
Resime var biraz
Yeteneğim yok sanırm
Hiçbirine 😅
Resim ve şarkı söylüyorum