Genel olarak yaşam tarzımdan dolayı fotoğrafçılığa yeteneğim vardı. Ve 3 yıl kadar profesyonel bir fotoğraf makinesi ile 100binden fazla fotoğraf çektim ve birçok konu hakkında, birçok fotoğraf türünde çalışmalar yaptım. Bu süreçte 30 kadar ili gezdim, grafik tasarım eğitimi aldım vs bu konuda birçok alt dalda eğitim de aldım. Ancak fotoğrafçılık daha özgün ve yalnız çalışmayı gerektiyordu (model bulunabilirse veya bir ekip\grup , böyle olmak zorunda değil) ve bu süreçte çokca yalnız kaldım ve canım sıkıldı. Şuanda dans konusunda hobi olarak birkaç dans türünü öğrenmeyi planlıyorum. Bu konuda en azından insanlar yalnız kalmıyordur.
Çizim yapmayı severim. Piyano çalabilmeyi çok isterdim ama zamanında kursuna gidemedim şimdi de büyüdük :D ama bakalım, zaman olursa gideceğim ona da 😄
Siir yazarım. Sesim güzeldir kulagim iyidir sarki söylemeyi severim. Eskiden ud calmaya heves ettim de evlenecem diye adama siirler yazmaya adayinca kendimi ud kenarda unutuldu... evlenince de hayal oldu. Cok istiyorum enstrüman çalmak. Resimde de hepten beceriksiz degilim ama şöyle bir durum var hayal gücüm yok. Bakarak iyi taklit cizerim ama kendi kendime önümde bir örnek olmadan asla kendi kendime yapamam.
Her şeyi kopyalayabilirim. Bir sistemi gördüğümde işleyiş biçimini anında çözüp projesini çıkarabilirim eğer deneme ve test etme fırsatım varsa bütün kusurlarını ortaya çıkarabilirim.
Ahaha. Sesle uğraşamam dansla da kapalıyım hoş görmem. Şiir yazarım istesem çok iyi çıkar resim yeteneğim de var üstüne düşsem muhteşem olur da canım sıkılıyor ahaha