Gerçekten dini bilgisi olanlara soruyorum, bir gazino için broşür tasarlamamı istediler günahtır değil mi?

Selamünaleyküm, Çok tutan bir televizyon dizisinin önemli rollerinden birinde oyuncu biri gazinoya gelecekmiş şarkı söylemek için tahminimce içki de olacak o ortamda tasarımcıyım ve broşür tasarlamamı istediler örneği gönderdim çok beğendiler ve çalışmak istediler bazen olur ya gözünün önündekini fark etmezsin düşünmeden çalıştım gazino yazısını ellerim ile yazdım ama algılamamış beynim garip ama böyle örneği gönderdim ve çok sonra fark ettim kırmadan reddettim tabi detay vermedim çalışmak istemediğim ile ilgili bir bahane uydurdum sadece bu iş için sormuyorum benzer istekler için de doğru değil değil mi bu tarz projelerde bulunmam bir Müslüman olarak

Ne olur saçma sapan yorumlar yapmayın fikirlerinizden çok olan bilgiyi bana aktarabilecek birinin yorum yapmasını istiyorum şimdiden Allah razı olsun hepinizden

Gerçekten dini bilgisi olanlara soruyorum, bir gazino için broşür tasarlamamı istediler günahtır değil mi?