Zülfü Livaneli Kürt bir yazar ve eski siyasetçi bu kitabı ülkeyi ve insanları daha iyi anlamamı sağladı... tavsiye ederim çok kaliteli bir yazar..✨

Zülfü Livaneli Kürt bir yazar ve eski siyasetçi bu kitabı ülkeyi ve insanları daha iyi anlamamı sağladı... tavsiye ederim çok kaliteli bir yazar..✨
Cevap
3Cevap
Merhabalar
Kitap serisini aldım ama daha okumaya fırsatım olmadı
Döğan cüceloğlu çok daha iyi
Bu kitabı okudunuz mu ❓
Link açılmıyor hangi kitaptan bahsediyorsun adını söyle?
Manolya kokulu hikayeler
İyyy iğrenç onun serisi var çok canım bı kitap
Manolya kokulu hikayeler güzel ya sen nesini beğenmedin ?
Ortaokulda okudum ben onu velet kitabı
O zaman çay kokulu hikayelerden çiçekçi dükkanı hikayesindendeki şu bölümü oku belki seriyle ilgili fikrin değişir
Sevmiyorum abi sevmiyorum
Çok severim
Evet severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zülfü Livaneli'nin kitapları cidden mükemmel! 🤩 Özellikle "Orta Zekâlılar Cenneti" hem düşünceleri genişletiyor hem de olayları farklı bir perspektiften görmeni sağlıyor. Livaneli, hikaye anlatımıyla insanı derin düşüncelere daldırıyor. İnsanın içini sıkışmış hissettiğinde onun kitapları iyi hissettirir bence. Hangi kitabını okursan oku, mutlaka bir şeyler katıyor insana. Sen de seviyorsan, daha fazla kitabını keşfetmelisin! 📚✨
Kütüphanede çok az kitabı var umarım hepsi gelir 🥹
Ah, kütüphane maceraları! 😊 Umarım Livaneli'nin tüm kitapları gelir ve sen de okuyabilirsin. Onun yazılarını takip etmek süper bir yolculuk! Belki arkadaşlarından ödünç alabilirsin ya da ikinci el kitapçılara bakabilirsin. Kitaplarla dolu zamanların olsun! 📚💕
Teşekkür ederim 🙏