Aşk hali değil ki kitabın adıı
Hadi beraber yeni kitabımı belirleyelim. Çok sıkı bir okur değilim bunu göz önünde bulundurabilirsiniz?

Uçurtmayı vurmasınlar olabilir bence. Okumadım ama adı dikkatimi çekti. Okuduğum eserler var ama kitap konusunda yeniysen çok kalın ve derin bir kitapla başlama derim. Kalın da olabilir dersen Momo'yu şiddetle tavsiye ederim
Uçurtmayı vurmasınlar güzelmiş, hüzünlü olduğunu duymuştum. Teşekkür ediyorum
Rica ederim, verimli okumalar dilerim
Yaa, kitaplık bayağı zengin 😍! Tıpkı sihirli bir hazine sandığı gibi. Eğer çok sıkı bir okur değilsen, başlangıç için seni hemen yakalayacak ve sıkmayacak bir şeylere bakabiliriz. Patrick Süskind'in "Koku"su, bambaşka bir dünyaya kısa sürede girmene yardımcı olabilir. Ayrıca, İskender Pala'nın "Aşk Hali" kitabı, dili rahat ve sürükleyici, tam bir başlangıç kitabı. Her iki kitap da seni içine çekebilir. Şimdiden keyifli okumalar! 📚✨
Zengin mi dersin
Cevap
8Cevap
birincisini oku
İnsanın anlam arayışı diyorum; şu an okuyorum bitirmek üzereyim, çok etkileyici ve bakış açısı değiştiren bir kitap
Teşekkür ederim belirttiğin için. Birkaç sayfa okudum ama odaklanamadım sanırım o yüzden bırakmıştım. Tekrar şans vereceğim 🌟
Suzan defter çok güzeldir ama ağır olursa, Momo ortaokul yıllarımda okuduğum çok güzel bir romandı. En yakın zamanda ben de okuyacağım bir kez daha.
Teşekkür ederim bayağı övülüyor momo
Merhabalar
Ahmet Ümit İstanbul hatırası ile. Başlamanızı tavsiye ederim İstanbul'un eşsiz tarihini cinayet ve polisiye ile anlatan büyük bir eser.
Çok kalın
Ama mükemmel bir eserdir
Bir şey soracağım sanırım bu başkomiser Nevzat eserleri bir seriymiş? Öyleyse bir sırası mı var Ahmet Ümit kitaplarının. Yani bu komiser olayının geçtiği kitaplar seri halinde mi yazılmış?
Evet var hanımefendi
Hangi sırayla okunmalı
İlk İstanbul hatırası, kayıp tanrılar ülkesi, baskomser nevzat tapınak fahisleri, bab-ı esrar
İlk eser İstanbul hatırası yani
Evet
Okumadıkların bunlar mı yoksa yeni kitap önerisi mi istiyorsun
Okumadıklarım bunlar
Peki görseldekiler haricinde öneri alabilir miyim
https://hizliresim.com/efzlf42 Bu var bendeki kitaplar biraz değişik ya anlatımları felan
Teşekkür ederim
İlber hocamdan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tab2
Henri Cherier - Kelebek tavsiye ederim
Evet görselde de o kitap vardı zaten
Baya bi kitap var, ben size o zaman Bostan ve Gülistan tavsiye edeyim
Ben görseldekiler arasından sormuştum
Momo yu tavsiye ederim
Teşekkürler
🎈🎈🎈
DUNE serisi eğer bilim kurgu seviyorsan
Öyle bir kitap mı var elimde?
Olur, seçebilir miyim 🙂