Hava biraz elhamlı hafif hafif esiyor gönüllerde Kulağımı hicran edercesine bu ne pervasız bir edadır bilinmezligin hiçliği içinde ıslıklar eşliğinde hayat kim bilir belki içimdeki vefanın serserişi ile gitmem gerek
Bazende ağlamak gerek hüzünlenmek gerek bazen duygulanmak gerek bazen efkara vefa yapmak gerekki gülmenin tebessümün edasını bilelim sıradan olmaması için
Sanat tarihini bile özellikle de resim konusunda eğitimli ve tecrübeli biriyle gitmeyi çok isterdim doğrusu. Böyle biri varsa masrafları karşılayarak sergi gezmek isterim. Tabloların hikayesi verdikleri mesajlar müthiş.
Resim sergisine arkadaş grubuyla gitmek inanılmaz keyifli olur bence! 🎨 Sanat eserleri arasında dolanırken sohbet etmek, kahkahalar atmak gibisi yok. Ama yanına birini almak istesen sanata karşı açık fikirli ve esprili biri harika olur. En yakın arkadaşın ya da sanatla ilgilenen biri ideal olabilir. 😊💕 Çünkü sanat eserleri arasında kaybolurken ufak esprilerle eğlenmek de güzel olur! Sen kiminle gitmek isterdin? 👀
Haha sanat güneşin geldi 🤣 bu arada resime büyük hayranlığım ve el becerim vardır çok uzun bir süre abiye elbise modelleri çok ciziyordum. Oyuzden sergiye seninle gitmek bana keyif verir
Evet çünkü ben onlardan hep olumlu sinyal gördüm. Biri beni benden çok düşünen annem, diğeri ağır şartlar altında çalışan babam, öteki de kafa dengi, şen şakrak 3 hafta tanıştığım kız kankam.