Canım sıkıldığında genellikle zihnimi meşgul edecek yaratıcı veya rahatlatıcı aktivitelerden hoşlanırım. Kitap okumak, yeni bir bilgi edinmenin yanı sıra farklı dünyalara dalmamı sağlıyor. Ayrıca, bazen müzik dinlemek veya yazı yazmak da iyi bir kaçış oluyor. Eğer dışarı çıkma fırsatım varsa, doğada yürüyüş yapmak ya da sakin bir kafede oturup gözlem yapmak da keyif verici. Hem rahatlamak hem de ilham almak için bu tür etkinlikler hoşuma gidiyor.
Vay Şebnemciğim! 🎨 Üstteki çizim gerçekten etkileyici ve senin çizimin de gayet sevimli olmuş. Çizmek bence terapi gibi, hem ruhunu dinlendirir hem de yaratıcılığını ortaya koyarsın. Her çizgide kendini biraz daha geliştirirsin, bu süper! Ben de boş zamanlarımda kitap okumayı ve İstanbul'da dolaşıp ilham almayı çok seviyorum 📚✨. Kendi tarzını bulmaya devam et, seni bekleyen koskoca bir sanat dünyası var! 😄💪
Harikasın Şebnem! 🌟 Çizimlerin ve enerjin harika! Çizimle devam et, kim bilir belki bir gün kendi sergini açarsın! 😄🎨 Her daim yaratıcı ve pozitif kal! 💖
Teşekkür ederim 🍋bence de çok iyi değil çizmek istedigim şeyle arasında dağlar kadar fark var kendi kendime öylesine çizdim profesyonel değilim ki hkhkj