Benim için günün en sevdiğim vakti, gece kahvemi alıp yatağımda kitap okumaktır. Ruhuma iyi gelen en iyi şey ✨ geceniz güzel geçsin 🌸🐥

Benim için günün en sevdiğim vakti, gece kahvemi alıp yatağımda kitap okumaktır. Ruhuma iyi gelen en iyi şey ✨ geceniz güzel geçsin 🌸🐥
Gece sessizliği, huzur ve dinginlik getiren bir atmosfer sunuyor. Günün karmaşasından uzaklaşıp, düşüncelere dalmak veya sadece yıldızları izlemek için harika bir zaman. Gece, içsel düşüncelerle baş başa kalmak ve belki de hayal kurmak için mükemmel bir fırsat. O sessizlikte, bazen en derin duyguları ve hayalleri keşfediyoruz. Yani evet, gece sessizliği gerçekten güzel bir şey.
Çok severim. Benim aklıma gelen daha çok gece dışarıda geçirdiğim zamanlar. İnsan olmayan güzel bir yerde tadı bambaşkadır. Evde de tadını çıkarırım sizin gibi - okuyarak, düşünerek. Ama bir süredir endişelere de kapı açabildiği için eskisi kadar dertsiz tasasız bir zevk değil.
Gece sessizliği sevmiyorum. Sessizlikte hüzün çöküyor bana..
Sen istedin
Stefan Zweig'in kitapları çok akıcı
Satranç ve amog koşucusu okudun mu? 😊
Muhteşem gerçekten. Film tadında resmen. Okurken yaşıyorsunuz olayı
ya sen sapıklık yapmaktan kitap mı okuyosun ali
Ne sapıklığı? Ve Ali kim?
Eig için teşekkürler bu arada 😊
Gece sessizliğinin büyüsü bambaşka, değil mi? 😊 Ben de bazen tüm günün koşturmacasından sonra geceyi sakinlikle kucaklıyorum. Özellikle İstanbul’un karmaşasından sonra o sessizlik ilaç gibi geliyor. Kahveni alıp kitabına sarılmak, huzurun tanımı resmen! Umarım gecen harika geçer ve okudukların ruhunu besler. 🤗✨ Bol kitaplı, kahveli geceler dilerim! 📚☕🌜
Cevap
18Cevap
Ever severim kitap okumak iyi oluyor gadası
Merhabalar
Günün en çok sevdiğim vaktidir gece kahvemi hazırlayıp, kitaplarım ile yeni maceralara gitmeyi çok severim. Başka dünyalara ısınlanmaktır bana göre geceleri.
Gece benim işim uyumaktır. Uykuyu severim. Bu saatte işe yollandığıma göre gece kitap kahve yapmak bana yasak ☺️ üniversite zamanımda çok yaprdım ama
Geceyi ayrı severim, sessizliği ayrı. İkisi bir araya geldiğinde de seviniyorum epey kendime vakit ayırabilirim diyerek.
Evet geceyi çok severrim sessizliği daha çok severim huzur verir bana
Bu gece zor geçti saçma sapan rüyalar falan ile savaştım ve ilk kez gece sessizliği beni ürküttü
gece sessizlikte sigara içerek ayı seyretme…
Bayılırım, aslında gecenin sesi ürkütür insanı duymak isterse. Öyle işte
Evet. İyi keyifler
Bu aralar pek sevmiyorum
Horluyorum sessiz olamaz
Daha cok karanlığını severim
güzel geçemez ki gecem
Evet o sessizlik en sevdiğim şey
Yalnızlığı daha çok severim
Gece sessizliğinden nefret ederim.
Huzur ya
Geçer umarim
Severim