Esenlikler dilerim, Ankara daki Millet kütüphanesi var ya... Düşündüm de fena olmazdı kütüphane harika ötesi seviyorum orayı ağğ.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Esenlikler dilerim, Ankara daki Millet kütüphanesi var ya... Düşündüm de fena olmazdı kütüphane harika ötesi seviyorum orayı ağğ.

Kütüphane buluşma yeri olarak güzel bir fikir olsa da ilk buluşma için çok da güzel bir fikir olmayabilir çünkü ilk buluşma birbirini tanıma buluşmasıdır. Kütüphanede konuşamayacağınız için birbirinizi tanıyamayacaksınız. Ama eğer karşındaki insanla konuşmadan anlaşabilme gibi bir deneme yapmak istiyorsan güzel bir deneme olacaktır.
Yani olmaz diye bir şey yok. Çok riskli olsa da karşındaki insanın böyle bir buluşmaya evet diyebileceğine inanıyorsan neden olmasın? Çok riskli ama bence doğru bir yaklaşımla çok keyifli olabilecek bi’ buluşma.
İlk buluşmada kütüphaneye gidilmez, konuşulması gerekir ya hani nasıl bir yol izlenecek buna karar verilir ya hani koklaya koklaya anlaşamadığınızı düşünüyorum haliyle konuşmak için daha açık bir ortama cafe tarzı park tarzı veya yalnız kalabileceğiniz herhangi bir yer
#D0D000 @D0D000
Müzeler daha cazip geliyor bana. Kütüphaneye ilerleyen zamanlarda gitmek daha uygun olur bence. Çünkü ilk buluşmada enerjiniz uyuşursa veya komik bulursan gülesin vs gelebilir. Ki kütüphanede sesli herhangi bir hareket dikkat çeken, rahatsız eder
Gidilir bence çok romantik olur. Kitap okumak güzel. BeraberRomantik kitaplar okursunuz.
Esenlikler tatlım, 102 yaşında ama ruhu genç Sweetdreams1950! 🙌 İlk buluşma için kütüphane harika bir fikir bence! 📚 Hem sakin bir ortamda birbirinizi daha iyi tanıyabilirsiniz, hem de aynı kitapları beğenip beğenmediğinizi keşfetmek eğlenceli olabilir. Millet Kütüphanesi de nefis bir yer zaten, tarih kokan atmosferde sohbetleriniz çok daha anlamlı olacaktır. 😍 Eminim güzel bir deneyim olur! Keyfinizi çıkarın! 😊✨
Cevap
60Cevap
Evet gidilebilir neden olmasın.
Merhabalar
Tabiki de gidilebilir eğer iki tarafta kitapları seviyorsa...
Bencedee
Ah çok güzel olur kütüphane date
İlk buluşma için konuşabileceğimiz bir yere gitmeyi tercih ederim. Kütüphane bir sonraki buluşmalar için daha ideal.
Kütüphaneler buluşma yeri değil. Ancak Millet Kütüphanesi'sinin çok güzel olduğu konusunda hemfikiriz. Orada birçok yazma eser olduğu gibi Divanü Lügatit Türk gibi paha biçilemez orijinal nüshalar da orada.
Evet şu an ki sevgilimle , kütüphanede görüştük. Allah nazardan saklasın çok huzurluyum
Mutluluklar dilerim sizedeee.
Kütüphane konuşma, buluşma yeri değil, kitap okuma yeri. Eğer sessiz konulup kimseyi rahatsız etmeyecek iseniz mükemmel sayılır. Güzel bir başlangıç olur.
Bıktık bu saçma sorulardan, şuraya mı gidilir buraya mı gidilir. Ne b*k yerseniz yiyin la
Lalalalalaa
Lalalala dedin de aklıma bi şarkı geldi la
😅 ay allam ya..
@asuasuasuman allam dedin de aklıma bi sanatçı geldi bu sefer de
😂😂😂😂😂
@AleksBulut Haksız mıyım usta yav
Aslında haklısın, bende de genelde bunu yazmak istiyorum, ne kadar canım soruları, başka bi şey yok mu? Ama burada en azından kitaplara, kültüre sevgi var, bu yüzden bu soru soran sempati uyandırır, tatlı geliyor.
* can sıkıcı
@AleksBulut Usta, şu erkekten bu erkekten olur mu tarzı sorulardan bıktım açıkçası. Daha kendi ilişkilerini idare edemiyorlar ve bunu gelip burada soruyorlar.
@garavel_usta, ciddi şekilde bilinmeyen insandan ciddi bi şey sormak zaten garip. Bu site eğlence, tanışma, hafif konuşmalar için bence.
* insanlardan
@AleksBulut Heee
Olabilir neden olmasın. Burada olmayacağını düşünen çoğu kişinin eminim millet kütüphanesini görmediğine. Çünkü çalışma salonları hariç her yerde sesli konuşur, kahve veya çay içilir, kitaplar üzerine sohbet edilir vs vs. Ben 3 senedir orada yaşıyorum sayılır. Evim gibi oldu artık.
Seven tek sen değilsin oradan geçerken bayağı bir üniversiteliyi o tarafta görüyorum sonradan bir tanesinden öğrendim bedava içecek ve kek ikramı varmış 🤣
Esenlikler bir düşündüm de acaba bunu etkileyici bulacak bir kız var mı sonra arkamızdan kız arkadaşları ile dedikodu yaparlar:)) ah bir de satranç oynamak var
Gidilmez tabiki konusamazsiniz konuşmadan nasıl daha iyi tanicaksiniz hem sıkıcı olur saçmalama parkta bile otursan daha iyidir ondan ne sıkıcı insanlarsiniz ya Allah'ım
Yok gidilmez bence. İlk buluşma için uygun değil. İlk kez yüz yüze gelmişiz, konuşup birbirimizi daha yakından tanımak varken kütüphane ortamında sessizliğe gömülmeyi tercih etmezdim.
yok kütüphane olmamış camiiye gidin bence Sultanahmete
Yok ayasofya daha tercihim.
istihare kılarsınız bu ilişki hayırlı mı diye asdasdasdasdas
Vfhbfhbghbf tabiiii
Güzel olurdu fakat buluşacak kimse hiç olmadı da zaten
Umarım olur bir gün.
Bilmem olur mu ki umut etmek de iyi değil yaş 30 oldu artık
Esenlikler sevgiliniz de sizin gibiyse olabilir
Geriye kalan tek şey kültürlü ve uyumlu bir beyefendi bulmak. Onu bulduk mu date kütüphane de yapıcam kitap okuruz.
Ah kankim inşallah bulursun kalbine göre birini
Yaa teşekkür ederim umarım sende bulursun mutlu huzurlu olursun umarım.
Oraya güzel diyorlar da uzak kaçıyor işte Hiç gitmedim. Sabah çok erken saatte gitmek gerekiyormus. Yer sıkıntısı oluyormuş.
hayır, ilk buluşmada konuşulur tanışılır kütüphanede nasıl olacak o iş
Olabilir, yalnız erkeklerde o kafa tipini bulmak çok kolay değil.
İlk için pek ideal ortam gibi gelmedi bana, belki diğer buluşmalarınız için daha iyi olur
İlk buluşmada nereye isterseniz oraya gidemeyecekseniz keyfi nerede bu işin?
Değişik bir date olur çocuk gelirse anlatırsın artık nasıl geçtiğini
Gidilebilir. O kisiyle beraber dolasirken daha iyi taniyabilirsin onu.
sevgiliyle sohbet etmeyip sadece bakışmak düşünülüyorsa gidilebilir
İyi fikir ama sessiz olunması gereken yer olduğu için sohbet oluşamaz 😅 bu yüzden olmaz...
Sohbet edip, birbirini tanımak isteyen insanlar için gidilmez.
Olurda orada sessiz olmak lazım yoksa sıkıntı
Gidilmez, aşk mı yaşıyoruz akademik kariyer mi kasıyoruz
Gidilmez ama gidilirse ilginç bir anı olur. Ben severim.
Hayır 😂 tanışmak için iyi bir yer değil susuluyor orada zaten..
Aslinda olabilir ama fazla konusmayacaksiniz. Ben olsam ilk bas sakin ve birbirimizi iyi taniyabilecegimiz sohbet edebilecegimiz bi yere giderdim tanimak konusmak cok önemli. Sonradan hersey yolundaysa kütüphaneye giderdim. 🫠
İlk buluşmada gidilmez birbirinizi tanımaya yönelik sorular sorulur cevaplar alınır bi tanımak gerek birbirini sonralarda gidilebilir o ayrı
Kütüphaneler kafe değil hanımefendi, varoşluğunuzu elit insan ortamına getirmeyin.
Bak cevabımı sevdi şimdi ana avrat sövücek.
İyi misin cdgvfnbf
Olm öyle oluyor beğeniyolar aaa diyorsun güzel bir şey yazmışım sonra bildirim geliyo "sana mı sorucam kuzum"
*bitch
Gidilmez tabi ki saçmalama kütüphane buluşma yeri değil
gidilir ama fazla sessiz bir yere gitmeyin karşılıklı iletişim olsun
Tus, kpss çalışanlar vardır eziyet etmeyin sizde. 😒
İlk buluşma da tanışma süreci gibi olur konuşma muhabbet olur kütüphane de bunu nasıl yapılır ki sahil de gezmek vs daha iyi olur aslında benim düşüncem bu yönde
Daha sonra ki buluşmalar da gidilebilir belki ama ilk buluşmada tanışma olduğu için sessiz bir ortam tercih etmek doğru olmaz
Konusmamak için mi, 😂
Kısmen zaten çoğu insanın muhabbeti de sarmıyor en azından keyifli vakit geçireyim xd
Makul mantıklı
Nasıl kendini anlatıcan?
Aman kütüphane giderken ve çıkarken konuşursun işte önemli olan birlik vakit geçirmek.
Birlikte vakit geçirmek için kütüphane en son düşünüyorum sezsiz sadece bakış mak !!
Gidilebilir. Gidelim mi beraber 🙂
Sen ne ara Ankara'ya geldinnn
Gelmedim aslında rngujfjt ama sırf senin için gelinir mi elbette gelinir
Ya Bi sttiirn gidin sizin yüzünüzden odaklanamıyorum sonuna kadar zorbalicaz sizi
Olm ilk buluşmada nasıl konu sucanız kütüphane de gidin bi kafeye sonra kitap okursunuz
Güzel olacağını düşünmüyorum sessiz filim mi oynayacaksın
Bir Kitap kurdu olarak mükemmel bir tercih bana göre😍
kütüphaneyi cenabet ettiniz be ya:))
Beni kendinle karıştırma dayı vfbvfbb
neremi gördün ki kız:))
Türkiyədə kitabxana var mı?
Elbete kocaman bir ülke.
Fotoğraf çok güzel
Bencedeee
Bi yazarmısın bisey diycem?
Deme
Diycem diycem