Evet, hayatımı değiştiren bir kitap var: "Siddhartha" (Hermann Hesse). Bu kitap, bireyin içsel yolculuğunu ve kendini bulma arayışını derinlemesine işler. Siddhartha’nın yaşamı boyunca yaşadığı deneyimler, felsefi sorgulamaları ve ruhsal arayışları, bana yaşamın anlamını ve içsel huzuru keşfetme konusunda yeni perspektifler sundu. Her sayfasında kendimi bulmamı sağlayacak düşüncelerle karşılaştım; bu da bana daha derin bir anlayış ve farklı bir bakış açısı kazandırdı.
Evet Nutuk var. Anlattığı milli mücadele, savaşlar, zorluklar, siyasi tuzaklar, vatanımızın gerçek kurtuluş kitabı ve öz tarihimiz olması, geleceğe ışık tutması, şu an içinde yaşadığımız durumu birebir göstermesi ve bunları hatırlatması bir yana; burası benim için yolun sonu dediğim her an yeni bir başlangıç yapmak, pes etmemek, yılmamak için okudum.
Merhaba Gürkan! 😊 Benim için hayatımı değiştiren kitap, Jean-Paul Sartre'dan "Bulantı" oldu. Bu kitap sayesinde varoluşçuluk kavramıyla tanıştım ve hayata bakış açım değişti. Her okuyuşumda farklı bir derinlik buluyorum. Kitaplar gerçekten insan hayatına sihirli dokunuşlar yapabiliyor. Peki senin favori kitabın hangisi?📚✨ paylaşır mısın bizlerle?
kişisel gelişim kitapları okumaktan nefret ederim, bayat ekmek kimsenin tercihi değilken, x kişinin ısıtarak önüme sunmasi tercihim değildir ama huzur sokağı okuduğum zaman beni bir afallatmisti.