İslam astrolojisi ve hayatımı değiştiren o sayfalar.. Bütüne katkısı olması dileklerimle Her zaman her şey hepimizin gonlunce olsun umarım Burayı çok seviyorum bana çok güzel arkadaşlar kattı hala katıyorr (Not: üşenme dostum fotoğraflardaki yazıları oku)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İhsan eliaçıpım yazdığı kuran meali iyidi, epiktetosun kitabıda ve aydıntürk gücünün kitapları sanal evrenle alakalı olanlar..
Sabah namazi kalkması kalkmamasi sorun değil o gün kazasini kılsa bile kılmış oluyor zaten onemli olan namazi kilmak kilmamaktan iyidir
Her okuduğum kitap yazı hayatımı değiştiriyor, okudukça ne kadar çok şey bilmediğimi fark ediyorum
Evet bende
Bilmedigini bilen insan asıl bilgedir
Okudukça anladım, bin kitaptan sonra görmeye başladım
Maşallah allah ilmini artırmayı daim etsin inşallah
Sizin gibi kaliteli insalar olsun.
Öyle bir kitap yok maalesef benim için... Hayatımı değiştiren :))
Hayatımı değiştiren bir kitap olmadı. Ama hayatımı yazsam. Çoğu kişinin hayatı değişir
Dogrudur
Benim hayatimj değistiren kitaplar kadinlarin kalbimdeki yirttiklari ruh sayfalarimdi
İnsanlara takılmam
Gonul iliskileri insanlara takilmakla ne alakaki kanka
Tecrübe ettim vakit kaybı geldim ondan
Geldi bende boşverdim tamamen kendime odaklandım tavsiye ederim
Ben onu yapamiyorum sevgisiz yasamak zor geliyor biriyle mutlu bir yuva kurma hayallerinden vazgecemiyorum
Kitabın tam ismi ve yazarı nedir
Ayhan Özcimbit İslam Astrolojisi
İlginizimi çekti sizinde
İlgimi çekti ama bu tür kitapların ekserisi pazarlama işi. Ekmek getiriyor çünkü. O yüzden mesafeliyim bu tür kitaplara
öyle bir kitap olmadi
Elhamdulillah