Kültür & Sanat Hayatınızı değiştiren hangi kitabı okudunuz? International15 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl benim için: Yatağını Topla: Hayatınızı ve Belki de Dünyayı Değiştirebilecek Küçük Şeyler by William H. McRaven tavsiye ederim :) Hayatınızı değiştiren hangi kitabı okudunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. yüzüklerin efendisi 1 0 Yorumla
Darkness28 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 53% +1 yıl Çok okurum ama hayatımı değiştirecek kitap yok. En fazla beni çok etkiler ders verir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hiçbir kitabın hayatı değiştireceğini sanmıyorum, öyle bi şey gerçekten var mı 1 0 Yorumla
Hatırat58 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çok okudum ama hayatimi degistirecek kitaba rastlasamadim. Kisisel deneyimim kisisel gelisim kitaplarinin zırva olduğu yonunde 1 0 Yorumla
aaaenes Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Anamur ve semerkant 1 1 Yorumla aaaenes +1 yıl Alamut Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yüzüklerin efendisi
Çok okurum ama hayatımı değiştirecek kitap yok. En fazla beni çok etkiler ders verir
Hiçbir kitabın hayatı değiştireceğini sanmıyorum, öyle bi şey gerçekten var mı
Çok okudum ama hayatimi degistirecek kitaba rastlasamadim. Kisisel deneyimim kisisel gelisim kitaplarinin zırva olduğu yonunde
💖Kuran-ı kerim 💖
Kutsal kitap
Yok.
Anamur ve semerkant
Alamut
kürk mantolu madonna
hadi ordan et