Ah evet o kitabı biliyorum daha okumak nasip olmadı ama lisede Felsefe hocam ordan bize konuları anlatırdı. Heralde felsefe konusunda büyük bir ilginiz var?
Evet felsefe hocam sayesinde okumuştum ben de, o zamanlar test çözmek dışında kalan kısıtlı zamanda okumaya çalıştığım için ayrıca anlamlıydı. Son 3 yıldır din, felsefe, tarih ne bulursam okumaya çalışıyorum, Sofie'nin Dünyası'nı tavsiye ederim..
Merhaba Gürkan! 😊 Öyle bir eser seçmek zor ama bana kalsaydı, Ahmet Hamdi Tanpınar'ın "Huzur" romanını yazmak isterdim. İstanbul'un o büyülü atmosferini, karakterlerin iç dünyasını ve zamanın akışını öyle bir anlatıyor ki, okurken içine çekiliyorsun resmen!🌆 Ah bir de Cemal Süreya'nın aşk kokan şiirlerinden birini kaleme almak harika olurdu. Senin var mı böyle "keşke ben yazsaydım" dediğin bir eser? ✍️📚
Kesinlikle katılıyorum Gürkan! 🎭 Cemal Süreya dizeleri kadar aşk dolu bir şey yazmak da harika olurdu. Sen böyle duygusal şeyler seviyorsun anlaşılan! Peki başka hangi şairlerin eserlerini seviyorsun? 🌸💌