Kültür & Sanat Kağıt, peçete gibi nesnelerden gül, lale, gibi çiçek vb. şeyler yapabiliyor musunuz? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Bir başka deyişle, Kağıt katlama sanatını dekarosyonlarınız da ne kadar kullanıyorsunuz?Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajanUnutmadık seni Cem 🌹 Güncellemeler1 yıl Güncel Kağıt, peçete gibi nesnelerden gül, lale, gibi çiçek vb. şeyler yapabiliyor musunuz? Cevapla Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. ben yapmam. 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Önceden yapardım şu an hala yapabiliyor muyum bilmiyorum. Denemek lazım. 1 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Ah cem çocukluğumun çiçeği 🥺ruhu şad olsun.Eskiden turna kuşu yapar ağacımızı süslerdim. 🥲 1 1 Yorumla aynadakiajan 1 yıl Ne güzel 😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yapmadım hiç ama cem korkmazı görmek 😳 istemsiz güldürüp düşündürdü anlık acaba neden yaptı diye ve doğru mu bu diye 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 729 cevap paylaştı. Gül yaparım 😅 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yapamam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ben yapmam.
Önceden yapardım şu an hala yapabiliyor muyum bilmiyorum. Denemek lazım.
Ah cem çocukluğumun çiçeği 🥺ruhu şad olsun.
Eskiden turna kuşu yapar ağacımızı süslerdim. 🥲
Ne güzel 😀
Yapmadım hiç ama cem korkmazı görmek 😳 istemsiz güldürüp düşündürdü anlık acaba neden yaptı diye ve doğru mu bu diye
Kağıttan kurbağa yapıyodum önceden
Pek becerebildiğim bir dal değil
Gül yaparım 😅
Küçükken yapıyordum
Yapamam
Yapıyordumm