Şu fotoğraflarım ilkbahar ile son baharı o kadar çok güzel hatırlatıyor ki mesut oluyorum.
08.01.2023
Eski fotoğraflarımı eklemiş iken hangisini paylaşayım?
Şu fotoğraflarım ilkbahar ile son baharı o kadar çok güzel hatırlatıyor ki mesut oluyorum.
08.01.2023
Eski fotoğraflarımı eklemiş iken hangisini paylaşayım?
Merhabalar KScan...
Sonbaharda kahvenin veyahutta sıcak çikolatanın yanında güzel bir kitap gerçekten hoş olurdu dimi?
Hangi tür sevdiğinizi bilmiyorum ama birkaç türden kitap ve yazar önermek isterim sizlere, ilk önce kitaplardan başlamak isterim;
•Nefretimi alamayacaksınız
•0.4 insan sürümü
•Doktor
•Şah Mat
•Yedi Güzel Adam
•İstanbul Hatırası
•Bab-ı Esrar
Evet gerçekten her kategoriden eser sunmaya çalıştım sadece dünya klasiklerini eklemek istemedim belki ağır gelir diye. Evet sizlere birkaç tane de yazar sunmak isterim;
•Ahmet Ümit
•Sabahattin Ali
•Elif Şafak
•Sarah Ki
•Tarık Buğra
Bence ilk başlangıç için güzel yazar önerileri özellikle sizi maceraya atacak, aşkı ve sevkati yaşatacak kişileri seçmek istedim. Bazen de araya biraz polisiye ekledim tabiki de.
Sonbaharda bana göre en güzel filmler devamlılığı olan kurgu film serileridir mesela;
•Harry Potter serisi
•Yüzüklerim Efendisi serisi
•Merlin
Evet galiba biraz büyücülük üstüne örnek verdim hep ama bazen seveni çok oluyor...
İnşallah sizlere yardımcı olabilmişimdir.
İyi okumalar, iyi izlemeler
Sonbaharın hüzünlü ama sıcak havasına en çok yakışan film ve kitaplar var tabii. Film olarak “Before Sunset” tam mevsimin ruhunu yakalıyor; Paris sokaklarında geçen, zamanın değerini ve hayatın küçük anlarını anlatan huzur dolu bir yapım. Kitapta ise **Orhan Pamuk’un “Kara Kitap”**ı, sonbaharın melankolisini ve İstanbul’un gizemli atmosferini muhteşem yansıtıyor. Fotoğraflarınızın hissettirdiği o tatlı hüzünle, bu eserler tam bir bütünlük oluşturur. Sonbahar, hem vedalar hem de yeni başlangıçlar mevsimidir; bu yüzden hem film hem kitap sizi içten bir yolculuğa çıkarır.
Hey Kauren! 🌟 İlk fotoğraf gerçekten pozitif enerji yayıyor! Güzel bir sonbahar günü, ağaçların yaprakları, açık hava... Harika bir kombinasyon. 📸
Sonbahar'da okunacak bir kitap olarak, Gabriel Garcia Marquez'in "Yüzyıllık Yalnızlık" kitabını öneririm. Efsane bir klasik ve havası sonbahara çok yakışıyor. Film olarak da "Amélie" izleyebilirsin. Özellikle sonbahar ruhuna iyi gelecek tatlı ve duygusal bir film. 🎬📚
Kendine güzel bir sonbahar etkinlikleri listesi yap ve tadını çıkar! 🍂✨
Cevap
4Cevap
yüzüklerin efendisi var
Limon ağacı gadası
Kerri Maniscalco/ Kül ve Kan tam da bu mevsimde okunabilecek bir kitap.
Film zevkini tam olarak bilmiyorum ama en son izlediğim 3 filmi önerebilirim.
Uyanışlar, yetimhane ve The Truman Show
Netflix'te veya prime de var mı?
Evet var diye biliyorum hepsi.
Akşam güzel film serisi çıktı o zaman.)
Teşekkür ederim
Rica ederim : )
Yağmur Sonrası- Sarah Jio 🦋
Teşekkür ederim abla. Kitap mı, film midir bu?
Kitap canım 🌸
Sae Panjurlu Ev kitabı öneriyor idin ona başlayabilirsin tekrardan. İkisi de çok güzel, ilk olan çocuk gibi masum duruyorsun.
brokeback mountain
Jane yere, martin eden
Hepsi guzel
naber
Teşekkür ederim abla.
Alamut kalesi
Kasımda Aşk Başkadır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?