Diziler & Filmler Bana önereceğiniz güzel film ya da kitap var mı? Pelinceren Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle etkisinde çıkmayacağım türden izlediğime değecek bir film ya da okuyup bitirmek için can atacağım bir kitap. Güncellemeler+1 yıl Hadi KS canlar bir film ya da kitap önerisi yapın Bana önereceğiniz güzel film ya da kitap var mı? Cevapla Film Soruları Öneri Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kötülük Tohumu: Malevolence ↗ 1 0 Yorumla
kararrveremedimm Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Siyah kuğu filmini tavsiye edebilirim.Psikoloji açısından düşündürür.Her izlemenfe farklı anlamlar çıkarabilirsin.Kitap olarak ise şu an okumakta olduğum parfümün dansı - Tom Robbins in eserini tavsiye ediyorum.Çok sürükleyici. 1 0 Yorumla
kodi34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeşil süvari fantastik severseniz belki çocukça gelebilir. Birde ejder imparatorluğu kitaplarını tavsiye ederim 1 0 Yorumla
kedilerinjelibonuvar Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Ya Zülfü Livaneli-Kardeşimin Hikayesi kitabı bence çok güzel, aslında biraz sıkıcı ama sonu o kadar güzel ki :) 1 0 Yorumla
xbutterfly Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Contratiempo, the loft, capernaum,1408, mulholland dr 1 0 Yorumla
İntuition Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl can dostum, aynı yıldızın altında, yerdeki yıldızlar, yıldızlararası filmler.. 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var. 0 6 Yorumla Pelinceren +1 yıl Nedir? Yorumla Culdesac +1 yıl Ne tür film izliyon Yorumla Pelinceren +1 yıl Farketmez Yorumla Culdesac +1 yıl Gone girl. Yorumla Pelinceren +1 yıl Tamamdır bakarım 👌teşekkürler Yorumla Culdesac +1 yıl Önemsiz Yorumla
Sarcosuchus Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. The thing 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kötülük Tohumu: Malevolence ↗
Siyah kuğu filmini tavsiye edebilirim.
Psikoloji açısından düşündürür.
Her izlemenfe farklı anlamlar çıkarabilirsin.
Kitap olarak ise şu an okumakta olduğum parfümün dansı - Tom Robbins in eserini tavsiye ediyorum.
Çok sürükleyici.
Yeşil süvari fantastik severseniz belki çocukça gelebilir. Birde ejder imparatorluğu kitaplarını tavsiye ederim
Ya Zülfü Livaneli-Kardeşimin Hikayesi kitabı bence çok güzel, aslında biraz sıkıcı ama sonu o kadar güzel ki :)
Contratiempo, the loft, capernaum,1408, mulholland dr
can dostum, aynı yıldızın altında, yerdeki yıldızlar, yıldızlararası filmler..
Kick
amir khan filmlerini izle
Memento.
Var.
Nedir?
Ne tür film izliyon
Farketmez
Gone girl.
Tamamdır bakarım 👌teşekkürler
Önemsiz
The thing