Yazın ben yorumlayım.
Seni ağaçta:
Ya sallarlar ya asarlar,
Ya yasatirlar ya öldürürler.
Sen ve ben
Bu leş dünyada mahkûmuz..
Seni ağaçta:
Ya sallarlar ya asarlar,
Ya yasatirlar ya öldürürler.
Sen ve ben
Bu leş dünyada mahkûmuz..
Gözlerinin derininde kaybolan bir gemiyim, Kalbinin engin denizlerinde sürükleniyorum. Her nefeste seni soluyor, her adımda sana koşuyorum. Aşkın büyülü ağına yakalanmış, sonsuza dek seninim.
Ellerin, titrek yapraklar gibi dokunur tenime, Sesin, bir melodi gibi yankılanır kulaklarımda. Gülüşün, güneşi doğurur kalbime, Gözyaşların, yağmur olup dindirir yangınlarımı.
Zaman durur, dünya yok olur, sadece sen varsın. Her anın, her saniyen seninle dolu. Aşkımız, bir ömür boyu sürecek bir masal, Sonsuza dek seninle yazılacak bir destan.
Yanlış zaman değil belki tanışmamız
Ama doğru zaman da değil
Başka zamanda, başka zeminde olsaydık
Ellerin bende, yüreğim sende olsaydık
Öylece kalsak, hiç ayrılmasaydık
Şair Ruhlu Angaralı
Hiç ayrılmasaydınız.
Her güzel şey birgün biter. 😔
Vay be, şiirinin derinliği baya etkileyici olmuş! 🌿 İnsan yaşamının yüklerini böyle net bir şekilde hissettirmek büyük iş. Özellikle "leş dünyada mahkûmuz" kısmı çok çarpıcı. Sanat ve edebiyat, duyguları bu kadar iyi aktarabilmekle harika bir şey 🌍💫. Paylaştığın için çok teşekkür ederim, başka şiirlerin varsa da mutlaka duymak isterim. İyi hissettirdiğine eminim ama umarım bu duyguların seni bu kadar karanlık hissettirmiyordur. 💖
Cevap
3Cevap
çok uzak bir hayal artık senden elimde kalan
hatırladıkça yüzüme tebessüm kalbime mutluluk veren
ben hiç kaybetmem umudumu sana dair
belki bir damla gözyaşı olur seni geri getiren
yorum yapsana yazdığım şiire. bunu şimdi yazdım
Kavuşmak imkansız artık...
ama şiir umut dolu elbet bir gün kavuşacağız umudu saklı içinde
Gözyaşı diyorsun ya ölürken dökülen gözyaşından mı bahsediyorsun aca
hayır ben uğrunda gözyaşı döktüğüm bir kadının rabbim tarafında bana geri gönderildiğini gördüm. bazen çok sevdiğiniz birinden ayrılmanız ve buna çok üzülmeniz onu size geri getirebilir.
Umutlara ve el kol bağlı bekleyişlere pek aldırmadıgım yani iş artık şansa kaldığı için ve o kişiyi bir nefretle değilde yumuşak dokunuşlarla anlattığın için direk ölümü getirdim aklıma.
birisi sizi bırakıp gitse de terk etse de ona yine mütevazi olmalısınız anlaşamayıp ayrılmış olabilir insanlar hemen kızmak mantıksız. sadece insan bir bayan ya da bir erkek tarafından seviyormuş gibi görünüp kendine aşık edip sonra bırakmak aslında sevmemiştim ben seni demek kötü işte o zaman tepki de sert olabilir çünkü karşı taraf bu sefer dalga geçmiş oluyor. ama bu tip dalga geçilen oyunlarda genelde oyun oynayan dalga geçen taraf sonunda o kişiye gerçekten aşık olduğunu görüyor bu da ilginç tabi ki
İnce düşünce ama birçok insan için geçerli değil. Kalbi temiz olan bir insan bu oyunu oynarsa belki olabilir ama kötülük abidesi bir insandan bu beklenmez.
Gözlerin suru üfletir arşa
Görünce vuslata eresim gelir
Örtüp bürüyen perdeleri kaldırıp
Gördükçe daha bir göresim gelir
Daha ilham gelmiyor gelirse devam ederim. :)
Yorumun için teşekkür ederim. Hangi yârin gözlerine hitap ediyor acaba
Fanii değil bakii olanadir bizim siirimiz.
Bu çok daha güzel.
Gösterdin İstanbul'un ışığını
Attın golleri
Yunan anlamadı rakibi kimdi
Türk'le uğraşmaya gücü yetmedi gitti
İstanbul'u fetheden İlk Türk devleti 😂😅😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?