Kaçıncı sen'e kaçıncı hitabın olurdu bu? Nasıl bir üslup kullanırdın?

Mini bir yazı da olabilir, uzun bir mektupta
Kaçıncı sen'e kaçıncı hitabın olurdu bu? Nasıl bir üslup kullanırdın?

Mini bir yazı da olabilir, uzun bir mektupta
Daha once hic kimsenin kullanmadigi bir uslup ile yazardim.
Hayati ilk fark etmeye baslayan, ilk degisimin ben geliyorum dedigi anda ki bene. En derin yaranin olusmadan hemen once biraktigi o izin yerine yazardim notumu.
Fakat ben yazmayi cok sevdigim icin eminim uzun satirlar ile dolu olan bir mektup olurdu :D
Bir gün o yazılarını okumak dileğiyle ^_^ Eminim ruha hitap eden gerçek satırlar olur. Yorumlarını çok seviyorum ya sorumu anlayan çok az insandansın ✨
Sende ruhu çalıştırıp düşündürecek sorular soran nadir insanlardansın 🤗
Yaa tatlı şey senii
Minelden ziyade minele...
Gücünün yetmediği şeylere gönül koymayı bırak sevgili Minel. Olacak olsaydı, olurdu. Hissettiklerini göz ardı etme. Gerçek olan onlardı. Kandırma kendini.
Bilge dolu sözler için teşekkür ederim. Sorumu anladığın için de ^_^
İçinden gelen cevaplar benim ihtiyacım ki yazdıkların da çok iyi geliyor, hem rica hem teşekkür ederiim ^_^
Şu anki yaşımdaki akla yakın bir seviyeye seneler önce ulaştığımız düşünüyorum ama duygusal yetkinlik açısından çok geriydim eskiden. Sert bir şekilde 17 yaşıma yazardım.
Duygularına önem ver, iş para kariyer bunlar sadece anlık tatminler. Bunların peşinden koşarken kalbinin mutluluğunu ihmal etmeyi kes!
Cevap
4Cevap
geleceğe yazardım.
açık açık yazardım 2008'deki kendime yazardım yaramdan çok planlama üzerine yazardım
Ben bunu yıllar önceden yazmıştım. Sonra yazdığım şeyi yırttım attım.
Çok derin sorular soruyorsun
Cevabını bulamıyorum ama
2020
yazmam hic
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?