1 sene öncesinde ki haline gidebilsen kendine ne söylerdin?
1 sene önceki kendine bir not bırakacak olsan bu ne olurdu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
"Merhaba, 15 Mayıs 2021deki kendim. Şimdi çok mutlusun biliyorum, hayatında belki ilk defa sevildiğini ve değer gördüğünü hissediyorsun. Belki de özel biri olduğunu... Şu an yaşadığın dönem çok güzel bir dönem, ama üzgünüm ki fazla sürmeyecek, tadını çıkart ama doğru kişiyle, şu an yanında olan kişiyle... Sahte samimiyete kanıp sakın o derse gitme, üç gün önce sönünü aldığın o derse gitme, o yıllardır hayalini kurduğun derse sakın gitme... Seni kıran yüzünden sana değer vereni üzmemen için. Ağ ol, hoşlandığını söylemenin tam zamanı ama fazla ilgiye boğma. Anın tadını çıkar ama fazla güvenme, bir çift göze, bir gülümsemeye ve birkaç piyano tuşuna sakın kanma! Onun yerine her gününü paylaştığınla ol!"
Kendini doldurmayı bırak, doldurma kendini. Niye ciddiye alıyorsun bu yılanları? Onlar sahici insanlar mı? Onlar yalancının, riyakarın teki. Seni kendinle kavga ettirmeye çalışan basit yaratıklar onlar. Onlar diye bir şey de yok aslında biliyor musun? Onları düşünerek var eden sensin. Aslında onlar yok. Normalde sen onlardan fikir alır mısın? Almazsın, çünkü güvenmiyorsun. Eeee o zaman fikrini almadığın kişinin eleştirisini niye ciddiye alıyorsun? Asla kendinden vazgeçme, asla kendinden şüphe duyma. Her zaman başın dik olsun. Seni hakedenler seninle kalsın. Rüyasız, su gibi 💧💦 tertemiz geçir şu güzel ömrünü seni hakedenlerle birlikte
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
"Kimse için o yapmaz deme, çünkü herkes herşeyi çok güzel yapıyor " derdim. Hee bide discordtan tanıyacağın kahvelime dikkat et 😳çünkü o da senin kafadan derim🤦♀️😂
Evet iyi ki tanımışım dediğim ender kişilerdensin sitede. Çünkü ben karşı karşıya gelmediğim hiç kimseyle gözlerimden yaş gelecek ve karnıma ağrılar girecek kadar gülmedim 😂😂ve umarım birbirimiz için hep iyi ki tanımışık deriz🖤
Yia seni yerimmm.😍🥹 Zorla dedirttim ama olsundu djfjf Valla aynı benim içinde geçerli, gözümüzde ki yaşın sebebi hep gülmekten olsun böyle canım ablamsu, bi dal ateşle de içek hazır böyle damardan girmişken fjfjf
Dayan kanka çektiğin acılar seni daha güçlü yapacak, adeta bir dönüm noktası yaşayacaksın. Yaklaşık 1 ay şiddetli bir acı çekeceksin ama çektiğin acıya değecek, sabret
" Biliyorum hayatın çok kötü gidiyor biliyorum her şey yine kötü olarak devam edecek ama şunu diyebilirim ki seni çok seviyorum, ileride seni daha çok üzdugum ve yiprattigim için ve bunun benim elimde olamadığı için özür dilerim. Tekrardan seni seviyorum. ".
Kisisel gelişiminde bir sorun yok Şu an senin zekana ihtiyacım var cunki spesifik görüşlerin benin için çok önemli. Narsist arkadaşın sandığın kadar cazibeli değil kendini ona karşı savunabiliyorsun biliyorum ancak onun istediği senle oyun oynamak bunu defalarca düşünmüştük. Ama sosyalleş yoksa ileriki zamanlarda düşünmekten kendimizi kaybedeceğiz yalvaririm bana yardım et.
Kayda değer bir şey söylemezdim. Neyi yaptıysam iyi ki yapmışım, neyi yapmadıysam iyi ki yapmamışım. Öyle yaptıysam vardır mutlaka bir bildiğim...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Geçmişe değil geleceğe bak. Geçmişi değiştirmenin bir yolu yok, üzülerek iyice berbat bir geçmiş bırakmakta pek akıllıca değil. Oysa gelecek daha yaşanmamış ve yazılma şekli benim çabama göre olucak. O yüzden elimden gelenin en iyisini yapmam gerekiyor.
Bir sene önce ki kendime niye not bırakıyım 😀. Zaman geçmiş gitmiş. Önemli olan bir sene sonraki kendime not bırakmak. Şunları şunları yapacağım. Şunları şunları yapmayacağım. Bu saatten sonra İnsanlara gerektiği kadar değer vereceğim.
Sen çok değiştin demek bile yeterli olurdu değiştim çünkü o halim fazla çocuksuydu hala çocuk gibiyim ama o kadar değil az az olgunlasiyorum yaşadıklarımdan dolayi
ona karşı çok dikkatli davran ölçülü sev yoksa 17.05.2022 tarihinde yanında olmayacak ve sakın buluşmaları erteleme yoksa hiç bilmediğin kokusunu asla öğrenemeyeceksin
9 Aralık 2020 yılına dönüp bütün elektronik eşyalarımı kirardim bilgisayar telefon dahil internet aleminden uzak dururdum bu siteyi tanimazdim böylece 😂
Hayat tecrübesi edindin, o yönden bak. Yaşanacak her şey yaşanır bir biçimde.. Şöyle düşün, bunları yazarak yaşamak yerine gerçekten yaşamış olsaydın ya?
Çok Çalış Çabuk Güvenme Konuşurken Cümlelerin Ağzından Çıkmadan Önce Bi Düşün canım Samimi Sevdiğin Insanların Değerini Bil Özür Dilemesinide Bil Aptal