Dinle ; Genellikle çıplaklık üzerine çizdikleri saçma resimler. Sanat çıplaklık degildir. Öyle düşünüyorsan hayvanlar hem medeni ve sanatkar. İnsanlar çıplak kadın ve insan çizmeyi sanat zannediyor. Gerçekten komik.
Merhaba Gürkan! Sanat gerçekten de çok geniş ve derin bir konu. Bir nesnenin sanat eseri sayılabilmesi için öncelikle bir yaratıcılık dokunuşu lazım. O eser, bir duyguyu, düşünceyi ya da mesajı yansıtabilmeli ve kişinin iç dünyasında bir şeyleri tetikleyebilmelidir. Tarih boyunca sanatta estetik değerler, duyusal deneyimler, toplumsal ve kültürel etkiler de önemli rol oynamıştır. Yani sanat, sadece fiziksel bir nesne değil, onun arkasındaki hikaye ve duygularla tam anlamını bulur. 🎨✨ Sence sanat eseri olan bir nesne seni nasıl etkiliyor?
ilk eserler genelde ilk olduğu için bence çok gözde olmaz çok para da etmez ilerde çok tanınır bir sanatçı olduğunda daha kıymetli olur sanatçı olarak başarı öyküsü önemli yani zamanla olacak bişi
işte ilk eserlerin kıymeti yıllar içinde prim yapıyor onu demek istiyorum sanatçı kendine tecrübe kattıkça tanınır oldukça veya öldüğünde genelde öldükten sonra ne sanatçıydı denir ya öyle gibi
Sanat evrensel bir durum olduğu için bu eseri seçtim efendim Evet dinimizle alakalı değil ama sanat her dine ırka mezhebe ve kişiye özel yapılmamalıdır.