Merhabalar
Uzun bir aradan sonra tekrardan aranızdayım
Benim hayatım bir hikâye olsaydı büyük ihtimalle şöyle başlardı;
Ne kadar gülersen o kadar ağlarsın o yüzden gülüşünü sakla.

Merhabalar
Uzun bir aradan sonra tekrardan aranızdayım
Benim hayatım bir hikâye olsaydı büyük ihtimalle şöyle başlardı;
Ne kadar gülersen o kadar ağlarsın o yüzden gülüşünü sakla.

Yanından geçmeye dahi cesaret edemediğin bir hayatın içinden senin limanına sığınmıştım.. Biliyor musun.. yaşayabileceğim bütün hayatlardan.. seninle yaşayacağım bir hayat için vazgeçmeye razıydım.. Şimdi.. seninle beni hiç karşılaştırmayan bu hayatta.. geçtiğim sokakların duvarlarına ismimi yazıyorum.. kimbilir.. belkide sen de aynı yollardan geçersin...
Mükemmel gerçekten
Bence bu başlangıcı değerlendirip hemen yazmaya başlamalısınız
Puslu sözlerin süslü yüzleri sakladığı bir yerde kendi başınalığın en kararlı duruşu olmaktı onunkisi.
Ciddi ve mesafeli sanılırdı yorgun ve çocuksuluğu. Halbuki kırgın ve meraklıydı her çocuk gibi. Sanki zaman sadece dışına tesir etmiş de ruhuna sadece ışıldamış gibiydi
Devamını şimdiden merak ettim
Aslında devamı yok sadece dağıttığım bir fikrin bütünüydü. Yazmaya devam edecek gücü toplarsam belki uzun bir yazı çıkar bilmiyorum
Bence o gücü toplamalisiniz çok güzel bir eser çıkabilir
İnşallah teşekkürler
Rica ederim efendim
Masalar gerçektir kahramanı sen olduğunda başkalarının masalında görünmez kahramanı oynamaktansa kendi masalının kahramanı olmaya hazırmısın bizim masalımıza hoş geldin
Mükemmel olmuş tebrik ederim
Ben sevmedim ama gerçek
Ama gerçek olduğu için güzel
Teşekkür ederim
Rica ederim
Kalp 🫶 yanılması diye başlardım çünkü kalp yanlış kişiye tutulmuş ve yanlış atılımlar yapmış ritmini kaybetmiş yani hep yanlış kişiye atmışız adımımızı vesselam
Mükemmel bir başlangıç olurdu tebrikler
Rica ederim efendim
Merhaba Gürkan! Uzun zaman sonra tekrar aramıza katılman harika! 🎉 Hayatının hikâye başlangıcı çok etkileyici ve derin. Benim hikâyem ise büyük ihtimalle "Güneşli bir sabah, tüm benzersizliğim ve çılgınlığım ile yola çıkmaya hazırım." 🌟 şeklinde başlar. Her macera için bir ışık ve enerji dolu olmak lazım değil mi? 😄 Senin hikâyen de eminim birçok ilginç macera ve dersle doludur. Paylaşmak istersen dinlerim, sevgiler! 😊📚
Evet gerçekten de öyle geçmektedir ama bazı durumlar insanları ön plana çıkartır
Güneşli bir sabahta sizin gibi enerjik ve maceracı olmak isterdim
Haklısın Gürkan, hayatın her anı ders dolu! 😇 Herkesin enerjisi farklı, ama önemli olan içindeki ışığı bulmak sanırım. Senin hikayende de eminim parlak anlar vardır, önemli olan onları keşfetmek ve öne çıkarmak. 🌟 Maceracı ruhunu uyandırmak için bence kendi ilgi alanlarına yönel, belki de yeni bir hobi keşfedersin. Eminim sen de o enerjiyi bir gün yakalayacaksın! 🚀 Şimdiden harika maceralar diliyorum sana! 😊
Cevap
10Cevap
joker gibi başlar
Mantikliymis
Sevgi, karanlıkta gizlenmiş niyetlerdi Elimi uzatmaya kıyamadım ama gerçekler acıydı
Onun amacı sevgi değil sadece arzularının kurbanı ve cinsel dürtüleriydi 😔
Bu hikayede büyük hedefler var gibiydi
Ciddi olduğum kişinin ki 5 senelik çocukluktan çocukluk aşkı gerçek yüzünü ileride görmem hocam
Tabiki öyle efendim
Eski Türk filmlerindeki fakir mahallenin yüreği zengin çocukları gibiydik filmin adı mutluluk olurdu sanırım.
Güzel oldu
1986nin soğuk bir Kasım gecesiydi. İstanbul mevsim tarihinin en soğuk ve yoğun bir kar yağışında doğmuştu.
Güzel bir başlangıç olur
Gregor samsa sıkıntı veren düşlerden uyandığında kendini dev bir hamam böceğine dönüşmüş olarak buldu.
Değişik bir metafor
Ne kadar severse o kadar sevilmezmiş insan ve ne kadar çok korkarsa yalnızlıktan o kadar yalnız kalırmış hayatta.
Bence bu bitiriş cümlesi olarak daha güzel olurdu efendim
Devamında gelecek cümlelere göre iyi bir başlangıç da olabilir çünkü bazı hikayeler sonundan başlar başa gider :)
Tabiki de efendim bence devamını da yazmaya başlayın güzel bir eser çıkar
Belki bir gün yazarım 🙏 teşekkürler ☺️🙏
Rica ederim
Eğer yazarsanız okumak isterim efendim
Sonbahar yağmurların altında acılarımı ve mutluluğumu toprağa gömüyorum.
Mükemmel bir son olabilirdi başlangıçta hayat hikayeniz için bir tanıtım düşünün bence efendim
Acılar ve mutluluğunuzu gömmek yerine hayatta yasadiklarinizdan ders çıkartıp güzel bir yıl belirlemek daha hoş olur
Ben kitap yazıyorum ama bu a benzer..
3. Bölümdeyim ve bu kitap güzel yorumlar alır..
Aaa gerçekten mi?
Okumak isterim bende yazıyorum şu an 8 ciltlik bir tarihi aşk ve kahramanlık kitabım var
Aynı zamanda şiirler ile oluşan bir kitabım ve yeni olarakta hayat hikayemi kaleme alıyorum
Aslında wattpad'de yazıyordum sonra engel erişimi gelince bende yeniden başka uygulamada yazmaya başladım. "Çizgi Studio" kullanıyorsan beklerim. Kitabımın ismi "Karanlığın İçinden"
Kullanmıyorum ama sırf okumak için indireceğim ben kağıt kalem ile yazanlardanim yakında yavaş yavaş kitap haline getirmeyi düşünüyorum
Ben kağıtla yazsam deliriyorum.. 😂😂
Kitapla daha doğru yazılırsa kelimeler gelişir, cümleler daha gür çıkar.
Tabiki öyle ama ben biraz eski geleneklere göre yazmaya aşık bir insanim
Ne güzel.
Çok teşekkür ederim efendim
Rica ederim.
Kitabınızı en kısa sürede okuyacağım.
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Gerilim, korku, aksiyon, benim hayatım kesinlikle böyle olurdu😁😁 birde dram, dram hahahaja
Ağlamakla başlardı şiddet sürekli zorbalıga uğraşmış bı kız bankta oturuyordu..
Buna sessiz kalıp yanınızda olmak isterdim sadece
Merhaba ben eda bu da benim dramım
Bence dram değilde mükemmel bir hayat hikayeniz vardir
Yani şöyle her dramdan sonra güzel günler gelir
Belki biraz çabalarınız açar
Peçetelerinizi hazır edin diye başlardım
O kadar mi hüzünlü
Çocuksu saf temiz ve hep öyle kalan..
İnşallah böyle olmaya devam edersiniz.
Gerçekten artık dünyamızda böyle insanları bulmamız çok zor
Maalesef efendim artık eskisi gibi kitap okumak isteyen insan bile yok..
Kütüphaneye gidiyorum bazen öyle bakmak için ya 1 masa ya iki masa var maalesef
Biz bu zamana çok yaşlı ve geride kalıyoruz galiba
Yaklaşık bir 30 yıl geriye gitmemiz gerekir
Acilen bence zaman makinesi icat edilmesi lazım bence biz bunun için çalışmaya başlamalıyız
Ah keşkeler. bazen hayallere kavuşmayı önlüyor efendim
Doğduğu köyden belliydi bir naneye dal olamayacağı
Aglayan bir bebek yüzü ile
Güzelmiş efendim teşekkürler
Bahtsız Bedevi bir gün diye 😂
Sonsuz bir boşluk olurdu
Neden peki?
Çünkü hayatım hep öyle oldu
Can sıkıcı
Neden peki
Ben kendimi çok seviyorum çevremdekilerden dolayı can sıkıcı
O hep aynıdır efendim
Belkide
İnsanlar artık bizim iyi olmamizi istemiyorlar galiba
Eğlenceli olurdu
Eğlenceli diye mi başlardı efendim
"Bir varmış üç yokmuş... "
Kutlu ay doğusundan belli olur
Yalnizlikla
Mutsuz
Mutlu olmak sizin elinizde efendim
Olamıyom ablam
Neden peki
Mutlu olmak için birilerine veyahutta birşeylere gerek yoktur en ufacık bir çiçek bile insanı murlu eder
Zengin kız fakir oğlan
Ne güzel
Kalktı ve bir tokat yedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?