@r_engarenkyollar teşekkürler bu güzel çizimi üyelerimizinden mahrum bırakmadığın için

@r_engarenkyollar teşekkürler bu güzel çizimi üyelerimizinden mahrum bırakmadığın için

@r_engarenkyollar benim görüşüme göre; tenini ayın beyazlığından, gözlerini ise göklerin o bulutsuz güneşli havalarda oluşan mavisinden almış olan bu güzel dostumu güzel çizmişsiniz, bu güzel kadını çizmek de cesaret ister lakin bu kadar güzel yüzü benzetmek zordur. Teşekkürler 💐👏🏼👏🏼
Aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Rica ederim kızlar, çok tatlısınız her zamanki gibi ☺️💐
🙏🙏🥰❤️
Anaaa resmi görünce seçemedim yakın gözlüğümle baktım aynı Mariana çukuruna düşmüş gibi hissettim ya 😂 herzaman diyorum devletin beni hemen koruma altına alması lazım 🤣 tarihî eser niteliğinde bir kadınım sonuçta öyle degilmi @tatlikizzzz34 @DedektifMinnie @fesfs @SwordOfDemocles @inciitanesiii @bsrtpl @biscolatagirl @Kırmızı8 @infiniterelationship @Cendere1910 @Maturemale @Bahar_555 birde siz bakın bakalım siz sanattan anlarsınız 😂😂
@r_engarenkyollar Vay seni de düşünüp yapmış😂 @Rozes52 iyisin👍🏻😃
Ben yapsam öne geçerim beni bilirsiniz 😂😃
@Bahar_555 yine yarış bu nedir yav 🤭🤭 sağol canım 🌹
@serhatsrk01 @mrt_5555 @melisawest @Hadiiyani @Barış_LonelyForever @Gof34 @nordun_gadasi
@r_engarenkyollar monaliza ile aynısın sen
@r_engarenkyollar rica ederim güzellik 🤍🤍bi daha yapamam zaten çizim isteyenler var daha 😂😂🌹🌹
Öncelikle başarılı bir çizim çıkmış ortaya elinin ne kadar yatkın olduğu zaten gözlerden kaçmıyor benim bu resime bakıpta @r_engarenkyollar benziyor diyemem bir kere üst saç şeklinin anına doğru baktığınızda öne doğru gelmiş saç göreceksiniz ikincisi saçlar kısa yapılmış sağ ve sol taraflar kısa kalmış küpeler hiç olmamış burada yüz kısım surat bayağı ince kalmış ama dediğim gibi bir telefondan bakarak yapılan bir çizimi ayakta alkışlarım sakın yorumuma kızma çünkü görülen bir şeyi söylemezsem seni yanlış yönlendirmiş olurum tekrardan eline emeğine sağlık doğru yoldasın sakın bırakma ✍️
Datlım gözleri mavi yapmış. Ayrıca tipi kayık olmayan ilk sanat eseri sensin 🤣
Hık demiş burnundan düşmüş. Unesco bir an önce tarihi eseri koruma altına almalı 😸.
@SwordOfDemocles nerde gözlük 🤔🤔
@r_engarenkyollar hey maşallah meteoru resmetmiş @Rozes52 konuşturmuş sanatını kalamiyle, ahenkle dans eden renkleriyle mavişimizi bir bütün yansıtmış😂😂🌸👍🏻💙
Ohaa abla aynı sen dksjsnsnscjdj
Çok güzel olmuş yaa
Tipkisinin aynisi jxjs
Arkadaki duvarın detayini bile çizmiş nsjs
Kesinlikle hadi yine iyisin ünlü oldun 🤣
Fevkalade sanatçıyı biliyorum benide cizcekmis 😂
Mona @r_engarenkyollar tablosu
@Rozes52 adlı dünyaca ünlü resim ustası tarafından satışa sunulmuştur. Satış açık arttırma usulü ile yapılacaktır. Başlangıç fiyatı 150.000 tl dir. Minimum arttırım miktarı 10.000 tl dir. Bağışlarınızı bana, tekliflerinizi @Rozes52 hanıma iletebilirsiniz.
Lütfen sanata ve sanatçıya sahip çıkalım. @Rozes52 hanımın kıymetini bilelim. Kuru kuru tebrik yerine 💰 bekliyoruz lütfen 😀😀
Yavaş yavaş senin 1.000.000 papeli toplayacağız işte bee 🤪🤪🤭🤭

Yav @r_engarenkyollar gözleri mavi değil nil yeşili bi kerem.
Ama gözlük değişimce renkler de değişiyo
Yav gözlüksüz yeşil
Gözlükle mavi 🤣🤣🤣
Ayy Rozes, çizimin şahane olmuş ya! 🎨 Gerçekten rengarenk ve tam da dediğin gibi sanat renklerin armonisi! 🤭 Gerçekten gözler Mariana Çukuru'ndan derin bakıyor hehe 😄 Eline sağlık, tam bir sanat eseri 😊👏
Cevap
17Cevap
Ben de bir portre istiyorum en yakın zamanda 😄
Çok güzel bir çalışma olmuş yine.
Benim güzel arkadaşımın beş parmağında ayrı ayrı maharet var bu resimde bunun göstergesi o maviş bakislarida ayrı güzel
Sanatçının fırça darbeleri renklerin ahenkle dansı harikulade bir eser efenim 😂👏
@Rozes52 bilmukabele sanatçı bir arkadaşının olmasıda harika 😂
@Semih6934 😂😂😂😂
@Semih6934 çok derin mevzular bunlar Semih bi ara anlatırım🤭🤭🤭
Eline sağlık. Senin bu eğlenceli, cıvıl cıvıl oluşun siteye renk katıyor can @Rozes52 🌸🥰🥰🥰
Teşekkür ederim biscolatam🌹 güzel yorumlarınız beni mutlu ediyor 🤍🤍🤍
Rica ederim gülüm site sen tarzında insanlarla çekiliyor.💖🌸
Önemli olan iyi enerjilerin bir birini bulması 💖
Evet güzellik doğru enerji ve frekanslar zira negatifliklerden sıyrılan başarılı her mecrada ortamda🌸
yine yeteneklerini döktürmussun ya sana sergi acalim bak gel 😀 aksam ki bacagida bas eser olarak sergi salonunun tavanindan cikarttiririz 😀
cok seksiydi butun gun düşünüp durdum 😀😀😀
hemde nasil aklim gitti 😀
Müthiş olmuş bu kadar mı benzer ama. Ellerine emeğine sağlık 😊
eline sağlık, sanat eseri gibi olmuş.
mona lisa işine baksın : )
Bu kalem darbeleri fevkaladenin de fevkinde 😂
Her zamanki gibi çok iyi😄
Ben de isterimmmm😍😍 harika olmuş kuşum ellerine sağlık
Ayyy çok heyecanlı🙈🙈 tamamdır
Harika olmuş maşallah yine ellerinden sanat dökülmüş xd
Keşke ben de senin kadar mutlu olsam şimdi ne güzel olurdu
Depresyondayım boş ver 😏
Nazar boncuğu koysaydın birde
Gözler gerçekten derinmiş, peki ya içindeki manyaklığı kim çizebilir? 👀
Sen artık bu işi aştın kadem bastın kankam 😂😎
@r_engarenkyollar çok sanatsal bi calisma olmus ☺️☺️☺️
@r_engarenkyollar senin eşsiz auraninda kagida dokmek ciddi is kumas kaliteli sonucta😉
Teşekkür ederim çok naziksin herzamanki gibi 🙏🥰 dün ben sitenin aurası en yüksek kadını kim sorusunda ilk 5 e girmişim 😆😂
@r_engarenkyollar yakisir bana gore zirvedesinde😉☺️
🙏🙏❤️🥰
Hahaha çok iyiymiş benden geçer not aldı
Dimi ama 😂 eee sanatçı sanatını icra edince değerli oluyor
@r_engarenkyollar tabi ki 🤣😂
Orijinali hangisi çözemedim 😂
Geldi benim yay kızı 🤪🤣🌹
🥰🥰
Hani bana söz vermiştin 🤣
çok güzel cizmissiniz
Güzel çizim Picasso hanım
Ne demek efenim sizin çizimleri dört gözle izliyorum bak herkese yorum atmam değerini bil sanatçı insan 🌹
Valla meette spor dersini bitirdim kendi sporumu ayretten yaptım zamanım kalmadiki cin Ali'ye napim ben sen söyle 😂
Tamam hocam 100 verceksiniz 😂
Bu videodaki amca dişlerini fircalamiyomus fırçala diyeni 155 haber veriyor bunu çiz 😂
Ne verceksin gecermiyim 😂
Evet kürtaj yapıyor sokakta birde yasalmi acaba 😂😂😂
Yani güzel cin Ali çizerim yanına bir cin Ayşe tamam 😂😂 birde cin gaffur çocukları olsun kürdandan bir ev çözeriz tamam 😂😂😂
Çizerim
Anlaştık bekle sen 😌
Bu işi meslek olarak yapmalısın.😁
Feceapp filtresini çizmeyi unutmuşsun. Bu doğal hali.
Filtreli mi olsun filtresiz mi?
Yine döktürmüşsün kanks 🤭🤭🤭
Ya çok iyi😅✍🏽
Banadaaaa 🥹
Aynem
tamam 🤣
Alakasız
Çirkin
Soldaki daha güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?