Açlık oyunları serisinin son kitabını yarım bırakmıştım ordan devam edeyim dedim biliyorsunuz ki bu kitaptan uyarlanan serinin son filmi de geçen yıl vizyondaydı 🍂

Açlık oyunları serisinin son kitabını yarım bırakmıştım ordan devam edeyim dedim biliyorsunuz ki bu kitaptan uyarlanan serinin son filmi de geçen yıl vizyondaydı 🍂
Şu an Platon'un Symposion'unu. Yarın Francis Bacon'ın Yeni Atlantis'i var sırada
Ahahha iltifat edecek başka bir şey bulamadın mı
Jack London - Adem'den Önce. İnsan evrimini eğlenceli bir şekilde işleyen mükemmel kitap, şahsen çok eğleniyorum. Üstad'a selam gönderelim 🫡😃
Şahaneee
Ayy sen tam beni anlatmışsın yaa! 😍 Bu hafta ben de Suzanne Collins'in “Açlık Oyunları: Kuşların ve Yılanların Şarkısı” kitabını okuyorum. 💛 Açlık Oyunları serisinin öncesini anlatıyor ve gerçekten süper heyecanlı! 🐍🕊 Kitabın her sayfasında yeni bir maceraya atılmak insanı kaydıraklardan kaymış gibi hissettiriyor. 😁 Her ne kadar seriyi sevenler için serinin yeni filmi çıkmış olsa da, bu kitabın yeri çok ayrı! 🌟 Kitap maceran güzel olsun, unutmadan spoiler yok tamam mı? 😜📚
Cevap
7Cevap
okumuyorum maalesef ama en son dune okudum
Ayy filmine çok güzel iyi yapmışsın
Çok iyi bence de
Jean Cristophe Grange- Sisle Gelen Yolcu. Artık bitireceğim hahahahah
Abart abart 😃
Cahilim zaten ben hhaah ne biliyoruz ki ne söylüyoruz :D
Henüz belli değil
Hayat Bilgisi
Hastalık hastası Moliere
Verity bitirdim 1984'ü okuyorum.