Soru çok garip oldu. :) Aralık ayında basılacak ve tüm kitapçılarda olacak olan kitabımın kahramanı can dostum, güzel insan Efilda sizce mutluluğu hak ediyor mu? Bu kahramandan bağımsız, evrensel bir sorudur. Okumadan nasıl bilelim cevabı geçersizdir. :)
... Çoğu zaman insan, mutlu olduğunu bilmediği için mutsuzdur. O kadar kayboluyordu ki gecenin zifiri karanlığında hayalleri, o kadar yıkılıyordu ki kurduğu düşler, düşse zarar görmez, düşse paramparça olurdu o düşler. Farkındaydı, zaten o yüzden bitmeliydi bu gece. Bu öyle bir gece, kimine ömür, kimine ân. Bu öyle bir gece ki kimine kömür, kimine ayan beyan. Nerede bu koyun koyuna yatan koyunlar, nerede Efilda’ya gülecek o masal kahramanı? Hiçbir zaman başı okşanmamış Efilda, bu gece de mi yalnız uyuyacaktı? Yine mi hüznün kuytusunda arayacaktı huzuru mum ışığında?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sen yazdıysan hak ediyordur abi. 🙂
Canımsın
Hüzne boğulmuş tüm Efilda'lar mutlu olmayı hakediyor..
Bakacağız..
Hak ediyor..
Başarının devamını dilerim benim de kitabım çok yakında basılacak!!
Bende sana başarılar dilerim. :) Hayırlı olsun!
Teşekkür ederim. 😊
Bence hak ediyordur. Şimdiden emeğine sağlık
Şimdiden teşekkür ederim ☺️
Rica ederim :)
Ana karakter mutlu olmayı hakeder, yan karakter mutsuzluğa mahkumdur. Hayırlı olsun
Teşekkür ederim ☺️
Bazen güzel şeyleri hak etmiş olsak bile yaşayamıyoruz. Efilda 'da budurumu yaşıyor. Mutlu olmayı hak ediyor ama olamıyor. Heleki bir kitaba konu olmuş ise...
Sadece Efilda değil.. Her insan mutlu olmayı hak ediyor.. fakat gel gör ki.. şu hayatta herkes bir şekilde acılardan da geçiyor.. herkes..
Efilda da diğer tüm insanlar gibi mutlu olmayı hak ediyor ama herkes hak ettiğini yaşamıyor bu hayatta. Hele ki romansa mevzu, tam muamma.
Emeğinize sağlık.
Herkes hak ediyor demiş, ben hak etmiyor diyorum. Bir farklılık olsun.
kitap basılma ve önceki süreçler hakkında senden bilgi almak isterim
Bir tane imzalayıp bana yollarsın artık
Memnuniyetle
Hak ediyor herkes gibi emeğine sağlık
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim
Çok iyi, dört gözle bekliyoruz hocam 🙂
Eyvallah kıymetlim.
Haketmiyor. Trenin önüne atlasın intihar etsin.
Dostum efildayı düşüncek durumda değilim ben mutlu olmayı hakediyormuyum onu bile bilemiyorum
Ölmek için çok gencim ben anliyor musunuz beniii🫠🫠😪
Bahsedilen elfida kim?
Elfida değil, Efilda. Romanımın karakteri.
Bari kitap karakterleri mutlu olsun : ))
Haketseydi olurdu zaten
Evet mutlu olmayı hak ediyor olabilir
Herkesn mutlu olma hakkı var
Herkes hak eder mutlu olmayı
O kim? Martın eden ile bağlantısı ne?
Hak ediyor elbette :)
Ediyor mutluluğu
Hak ediyor abi
hakediyor