Sanırım etmiyor, bunu kel ve tipsiz birisi olarak söylüyorum. İnsanların size değer vermemesi, sizi dış görünüşünüze göre yargilamasi ve daha niceleri... Hadi ama dostum fazla abartiyorsun diyebilirsin. Bende sana yaşamadığın şeyi anlayamazsın diyebilirim. Biz insanlar algı olarak kusurlu şeyleri sevmiyoruz. Onlara acıyor, üzülüyor ama tercih etmiyoruz. Nasıl ki down sendromlu birisi sırf şansız olduğu için kusurlu doğması neyse, benim de kel olmam sırf şanssızlığımın eseri. Bir insanda ne yoksa o kiymetlenir ne varsa o degersizdir arkadaşlar. Tıpkı paranın önemli olmadığını söyleyen zengin ya da dış görünüşün önemli olmadığını söyleyen yalancılar gibi. İkiside samimiyetsiz...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya abim ne zaman mutluluk dış görünüşe göre hakedilir bir şey oldu öyle düşünmeyin lütfen
Bir hamam böceği öldürürsen kahramansın, bir kelebeği öldürürsen şeytansın. Ahlakın estetik standartları vardır.
Friedrich Nietzsche
Mutlu olmak istiyorsak hayatın cisimde değil, ruhta olduğuna inanmalıyız.
Lev Tolstoy
Genele bakıldığında ben haklıyım. Senin dediğin türde insanlar çok az ve azınlıkta. Kabul edelim bu dünya bencil ve kötü insanlar ile dolu bir yer. Bencil insanlar da beni anlar mı sanıyorsun? Hayır...
Peki bu dünyada öyle insanların sayısı çok fazla diye neden mutsuz olmak zorundasin ki çok saçma gerçekten yanlış anlama saygı duyuyorum dusuncene ama senin dediğin resmen en baştaki koyun uçurumdan atladı diye atlamak gibi bir şey
Dedim ya yaşadıklarımı yaşamadan anlayamazsın diye. İkimizde şu an dünyaya farklı açılardan bakıyoruz. Ve emin ol tek derdim bu değil. Sana şunları bunları yaşadım diye acitasyon yapmayacağım ama kolay bir hayat yaşamadım ben. Bir yerden sonra en ufak şeyler canını sıkıyor, moralini bozuyor. Dengen iyice bozuluyor. Kaldı ki böyle bir dünyada böyle bir ulkede psikolojinin bozulmadan durabilmesi mümkün mü?
Bak şimdi ben 6 yaşımda tacize uğradım 8 yaşımda babamı kaybettim 4 sene kendi evimden uzakta kaldım bende güzel bir hayat yaşamadım ama bunlara rağmen güzel bakabiliyorum bence yasadiklari her kötü olanın dünyaya bakışi kötü olucak diye bir şey yok o yüzden kendini silkele bir kendine gel ya ikimizin ki de can benim canımın senden üstün tarafı olmadığı gibi senin canının da benimkinden üstün tarafı yok ikimizde aynıyız
Kolay bir hayat yaşamamissin ama bende de durum pek farklı değil. Bende mesela babamı hiç görmedim annem beni bebekken terk etti ve şu an hiç akrabam yok. Haa ister miyim? İstemem. Mesele hikaye değil tamam mı? Bende insanım ve duygularım var. Etrafim ise egosunu tatmin etmeye çalışan bir yığın ruh hastası bencil insanlar ile dolu. Öldüğüm zaman rahata edeceğim ve mutlu olacağım bak. Ona eminim
O zaman etrafinizda ki insanları hayatınızdan çıkartın size kendinizi değerli hissettiren insanları alın cevrenize bakın gerçekten bu zamana kadar hiçbir arkadaşımı yanıma dış görünüşü için almadım yani hayatıma sokup değer verme işini dış görünüşune göre yapmadım kendimden örnek veriyorum yanlış anlamayın burada sadece ikimiz konuşuyoruz o yüzden
Bence sizde mutlu olmayı hakediyorsunuz ama mutsuz olmaniz tamamen kendinizle barışık olmamanizdan kaynaklı evet psikolog değilim çokta anlamam ama sizde çok fazlasıyla dışa vuruyor bu durum
Tavsiye ve fikir için teşekkürler.
Rica ederim ne demek
tipiyle mutluluk ne alaka
Saçların biranda döküldü ve o güzel yüzün eskisi kadar güzel olmayiverdi. Mutlu olur musun?
hak etmek diyosun bu yazdığınla ilgisi bile yok
Peki soruyu şöyle sorarsam beni anlarsın belki, tipsiz ve çirkin bir kızsın diyelim insanlar senin mutlu olmanı ister mi?
öff kes şunu ya canım mısın ya insanlar iyi olan neyi istiyor ki?
Benzini Shell'den aklı kelden alacaksın