Evlenmeden önce 1 yıllık ilişkim vardı evlenecez diye sözler verdim birbirimizi çok seviyorduk onu öylece yarı yolda bıraktım helallik istedim hakkını helal etti mutlu olur muyum ah üzerimden kalkmış mıdır?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olursun, valla benimde canım çok yakmışken beddua etmiştim x kişisine her yıl yavrulatıyor demekki her ah tutmayoo
Hakkını helal etti duada etti bana eşimle evlendim ahı tuttı mutsuzum zaten oda evli hem
O ah tuttu diye düşünme sen kendini mutsuz edıyorsun bunada sebep arıyorsun
Ben ona söz verip yalan söyledim yani bırakmayacam deyip söz verdim bıraktım eşimde evlenmeden bambaşkaydı evlenmeden bambaşka biri oldu tanıyamamışım onu
Tutamayacağın sözü vermişsin ama bu senin hatan değil basiretin bağlamış Demek ki eşinden Hayat sınavdan ibaret böyle düşün rahatla
Ben cahillikten bıraktım severek ayrıldım bırakma sebebim geçerli bir sebep değildi ailemde izin vermiyordu evlenmeme o kadar mücadele ettim ayrılmadım Allah başka şeyden dolayı ayırdı bizi halada seviyorum özlüyorum onu evli birde o
Nasıl yani basiretini bağlamış anlamadım ben
Eşinin şu an ki durumunu görmemek için dedim basiretin bağlanmış dedim. şu an hayatın güzel gitseydi eski sevgilin aklına geliyor
Olunuyor bence yaa bakıyorum benim ahımı alanlara dört dörtlük yaşıyorlar anasını satim 😌
Bende ondan sonra evlendim başlarda mutluydum sonra ahı tuttu heralde eşimi tanımadan evlenmişim huyları tavırları değişti birbirimize çok zıtız ya
Sende niye haksızlık yaptın ki, Darısı beni üzen şrfsize jfjfj
Cahillik işte anlık öfkeyle bıraktım evlendikten çok sonra anladım yanlış yaptığımı aklım başıma sonradan geldi şimdi dünya bir araya gelse asla onunla bir daha beraber olamayız oda evlendi unuttum çoktaaan
Unuttu çoktan diyecektim
Belkide unutmamıştır, evlenmesi durumu değiştirmez ki
Evlendi ama beni unutmasa evlenmezdi sevmiyor beni benim ailem evlenmeme izin vermedi hiçbir şey bizi ayırmadı mücadele ettik ama tek bir şey ayırdı bizi çok üzülüyorum canım acıyor helallik istedim ondan durumu anlattım neden bıraktığımı helal etti hakkını dua etti bana ama evlendiği kızla arasında 10 yaş var onun aileside izin vermiyordu dedi ama o senin gibi yapmadı bırakmadı dedi değer veriyor kıza işte
Anladım sen neden ayrılmak zorunda kaldın peki
Ya ben namazımı hiç bırakmayan bir insanım ona kaç kere dedim ki namaz kılıyor musun oda hep kılıyorum dedi anladım kılmadığını biz hep telefondan konuştuk o başka şehirdeydi uzak yani öyle anladım ben zorlayınca kabul etti kılmadığını sana diyecektim işte sen bırakırsın diye korktum dedi hayal kırıklığına uğradım hiç yalan konuşmazdı yalan konuşması zoruma gitti sadece kabul edemedim bir sürü laf saydım çocuğa 😢😢😢
Yalan söylediği için yani
Evet çok zoruma gitti yalan söylemesi o hırsla öylece bıraktım onu çok saçma dimi ben çok üzüldüm tee evlendikten çok sonra anladım yanlış yaptığımı kafam sonradan yerine oturdu çok seviyorduk birbirimizi değer veriyordu hatta helallik alırken ben senin iyi niyetini sevmiştim dedi seni o kadar çok sevmiştim ki o kadar olsun dedi bana
Erkeklerin o kadar duygusal davrandılarına inanmıyorum ben şahsen anca lafta, ama cidden yok yere bırakmışsın sende bee
Nasıl yani ne gibi duygularda yalan söyledi şimdi anlamadım
İyi niyetini sevdim vs gibi sözler
Evet yok yere bıraktım yüreğim nasıl acıyor nasıl özlüyor bir bilsen 😢
İş işten geçti artık
Ama gerçekten öyle biriydi samimi içten düzgün beni hiç üzmedi mutlu olmam için elinden gelenin en iyisini yapardı sevgisini iliklerime kadar hissettirdi bana yani sözle değil hareketle anladım sevdiğini değer verdiğini
Evet iş işten geçti peki hatırlar mı beni az da olsa eskinin hatrına sevmez mi değer vermezmi
Hakkını helal etti dua etti mutlu olur muyım sence ah kalmış mıdır
Hakkını helal ettiyse ah almamıştır, çünkü ben etmemiştim bunu onun yüzünede söyledim bilsin diye.
Yani ah kalmamışyır diyorsun
Sanmıyorum bi kere helal etmiş yani
Peki az da olsa değer vermez mi sevmez mi hatırlamaz mı eskinin hatırına o kadar mücadele ettik çok güzel anılarımız oldu üzüntüler oldu
Hatırlanır tabiki ama tesiri kalmaz orası ayrı mesele
Sen dedin ya iş işten geçti diye oda bana aynısını dedi demekki kaderim buymuş dedi çok üzüldüm 😢
Tesiri derken duygusal olarak mı sevgi olarak mı diyorsun
İki anlamda da kalmamıştır
Niye peki kalmamıştır kıza verdiği duygudan mı yoksa bıraktığım için nefretten kırgınlıktan mı
Tahminimce gözden uzak olan gönülden ırak olur mantığı ile duygusu körelmiştir, evlendiği kişiden ilgi de görüyorsa exta kalmamıştır
Anladım peki karşılaşsak nasıl davranır ne hisseder
Bilmem jgjg
Tahminin yok mu hiç! Ya
Ben olsam görmezden gelirim, ama erkek kafasıyla düşünemiyorum jgj
Anladım teşekkürler 🌸
Rica ederim
Şu an sence mutlu musun?
şu an değil ama hakkını helal etti mutlu ol diye dua ettş
pekı dertlestıgın bırısı var mı
Var bir arkadaşım
senle uzunca konusalımmı
Ne için
dertlesmeye kanka gıbı
Yok sağol
kırdın ıcten kanka gıbı ıstemıstım :(
şu an kanka durumunda değilim inanın
olsun konusalım ıste ıcını dokersın
Gece gece ne konuşacaksınız
genel her konudan
şu an olmaz uykum var kusura bakmayın
tamam sımdı gelde yarın laflarız tamam
Sanmam
Ama hakkını helal etti mutlu ol dedi dua etti oda evli
Baştan desene kızım
Ne bilim aklıma gelmedi burdan yazdım bende
Kalmaz bence
Hep korkuyorum mutsuz olurum diye üzerimde yük gibi hissediyorum zaten eşimlede mutsuzum evlenmeden önce başkaydı evlenınce huylarımız uyuşmadı çok karaktersiz çıktı başıma bu geldi
Bunu ona yorma öyle olsa önünde evliliği berbat olurdu
O ah almadı ben onun ahını aldım 😢
Ya seni unutmasa başkası ile evli olmaz çok takiyorsun
Beni unuttu yani dimi artık hatırlamaz sevmez 😢😢 onunla mutlu hatırlamayacağı için ahıda olmaz diyosun
Senin aklın hala onda anlaşılan...
Aslında şöyle severek ayrıldım aslında cahillik işte küçücük bir sebep ama ayrılmaya değmezmiş o kadar seveni değer vereni bıraktım şimdi başkasını seviyor değer veriyor çok seviyorduk birbirimizi hala içim acıyor bıraktım diye 😢😢😢
Geçmişi geçmişte bırakmazsan depresyona düşersin elindekilerin kıymetini bil
Elimdeki benim kıymetimi bilmiyor diyelim
Unutmak istiyorum ama olmuyor denedim herşeyi gönül laf dinlemiyor özlüyor
Olunmaz
Niye helal etti ama hakkını bana dua etti 😢