Müzede ayakkabısını çıkarıp bir kenara koyan adamın ayakkabısını sanat eseri sanıp foto çekmişler, hey Allahım alem deliye biz akıllıya hasret kaldık 😅😅
Sanat galerilerinde böyle epik a*ptal diyebileceğimiz tipler var. Geçen video izlerken bir tanesine denk geldim. Hatun oturmuş salonun ortasına, alçıyı kırbaçlıyor. Etrafında 20 - 30 kişi izliyor ve videoya alıyor. Bende biraz izledim acaba benim göremediğim bir şey falan vardır onu mu görüyorlar diye, yok bende tık yok. Sanattan anlamıyorum sanırım.
Algılar ve kişisel zekâ tamamen.. Sanatseverliği her fırsatta hor görmeye çalışmak mallık değil mi? Her kesimden mal bulmak mümkündür kimsenin şüphesi olmasın..
Sanat sever denilen kesimin bir çoğu sanattan anlamayan ama sanat adı altında önlerine sunulan şeyleri şakşaklayan tipler zaten :D hıyarı da koysan bazıları cidden vaaow der ahsh
Şimdi dışarıdan baktığımızda mal gibi görünüyor olabilirler ama bizlerden biri de o anda orada olsa biz de o sürüye katılır aynısını yapardık 😂 sanattan anlamayan insanlarmış bence.