Yine de mesela 124 kitabim varsa iki agac benim icij kesilmis oluyor ve bu kitabi baskasina vermezsem onun bu 124 kitabi okumasi icin tekrar kesilmis oluyor
Okumak istemediklerimi veriyorum zaten de öbürlerini veya okuyup sevdiklerimi vermiyorum Hem öbür türlü de kağıt israfı değil bence çünkü zaten kağıt olmuş xd
Biz yakıyoruz ama yakarak faydalanıyoruz o yüzden bu israf değil ama sen kıyamadığın için biriktiriyorsun bu israf geri dönüşüme vermesen bile ihtiyacı olan birine ver bak buda israf değil ama ihtiyacın olmayan şeyi tutmak israf
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Fidan bağışı yapmanı tavsiye ederim. 🙂
Yine de mesela 124 kitabim varsa iki agac benim icij kesilmis oluyor ve bu kitabi baskasina vermezsem onun bu 124 kitabi okumasi icin tekrar kesilmis oluyor
Okumak istemediklerimi veriyorum zaten de öbürlerini veya okuyup sevdiklerimi vermiyorum
Hem öbür türlü de kağıt israfı değil bence çünkü zaten kağıt olmuş xd
Bazı kitaplarımı veriyorum ama bazılarını veremem. Yıllar sonra tekrar okuduğum kitaplar var
Okuyorsan israf sayilmaz zaten. Ah bende keske telrar okuyabilsem bi okudugum yeri bir daha asl okuyamiyorum skiliyorum ne kadar guzel olsa da 😀😀
Aradan uzun zaman geçince unutuyorsun. Benim okuduğum ama ne anlatıyordu anımsayamadığım kitaplar var
Biz yakıyoruz ama yakarak faydalanıyoruz o yüzden bu israf değil ama sen kıyamadığın için biriktiriyorsun bu israf geri dönüşüme vermesen bile ihtiyacı olan birine ver bak buda israf değil ama ihtiyacın olmayan şeyi tutmak israf
Vermek istemiyorum
belkide