Kültür & Sanat 1 ay Vincent Van Gogh'un en beğendiğiniz tablosu nedir? Çiçekbal Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Güncellemeler1 ay Patates yiyenler Vincent Van Gogh'un en beğendiğiniz tablosu nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et Fenomen Master Yaş: 32 1 ay Kültür & Sanat konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yıldızlı Gece tablosunu çok beğenirim. Hem hikayesi hem derinliği beni hep çok etkilemiştir. 1 0 Yorumla
Cevobey1 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% 1 ay Renk skalasındaki darlığı dikkate alırsak, patates yiyenler tablosu önemli bir eserdir. Ama sanırım en meşhuru yıldızlı gece ve buğday tarlası. Ben de patatesçiyim. 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 47% 1 ay İsmini bilmiyorum ama o hapisanede ki resmini çok seviyorum 0 0 Yorumla
m Papatiam Takip Et Fenomen Yoda Yaş: 23 1 ay Kültür & Sanat konusunda 369 cevap paylaştı. Yıldızlı gece tablosu. 0 0 Yorumla
MeraklıKedi91 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 1 ay 5 yaşındaki çocuk ondan daha iyi çizim yapıyodur. Hiç bir eseri güzel değil 🙄 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 ay Kültür & Sanat konusunda 473 cevap paylaştı. Yıldızlı Gece tablosu.. 0 0 Yorumla
lagaluga16 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 ay Gece kahvesi 1 2 Yorumla lagaluga16 1 ay Sizin favori hangi tablosu Yorumla Çiçekbal 1 ay Patates yiyenler Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 65% 29 gü Kültür & Sanat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yıldızlı gece 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yıldızlı Gece tablosunu çok beğenirim. Hem hikayesi hem derinliği beni hep çok etkilemiştir.
.
Renk skalasındaki darlığı dikkate alırsak, patates yiyenler tablosu önemli bir eserdir. Ama sanırım en meşhuru yıldızlı gece ve buğday tarlası. Ben de patatesçiyim.
İsmini bilmiyorum ama o hapisanede ki resmini çok seviyorum
Yıldızlı gece tablosu.
Arles'te kırmızı bağ
Yildizli bir gece
5 yaşındaki çocuk ondan daha iyi çizim yapıyodur. Hiç bir eseri güzel değil 🙄
Yıldızlı gece tablosu
Baharı bekleyen kumru
Yıldızlı Gece tablosu..
Kilise resmi var birtane o hoşuma gitmişti.
Yıldızlı gece
Almond blossom
Yıldızlı gece
Gece kahvesi
Sizin favori hangi tablosu
Patates yiyenler
Buğday Tarlası ve Kargalar
Yıldızlı gece
Patates yiyenler harika
Yıldızlı gece
Cicekli vazosu
Yıldızlı geceler