Bu kadının sosyal medyada falan insanlara saçma sapan öneriler verdiğini görünce ne kitabından ne de verdiği taktiklerden bir hayır gelmeyeceğini anladım
Günahını almak istemem kadının ama nedense Türk kadının DNA kodlarını çözmüş ve oradan ilerleyerek bunu harika bir pazar stratejisine dönüştürdüğünü düşünüyorum.
hoş terzi kendi söküğünü dikemezmiş sözünü hanımefendinin kendisinde görmüş bulunmakta olduğumuz için çok da rasyonel bulmuyorum sadece bizim toplumumuzda hurafecilik sanatı iş yaptığından ekmek kapısı hiç bitmez. İnanacak bir şey bulmak istiyor insanımız :D
burdan bunu anlamak mumkun degil. demek ki kitabi okumussun. Kadinlarin en onemli ozelligi her kosulda bencildirler. Sadece anne olduklarinda bencillik alanlari cocuklarida kaplayan bir alana sahip olur
Bu manada erkeklerin sicak iliskilere sahip olmalarida beklenemez. Soguk kalirlar ama sicak iliskileri iletisimi severler. yani guleryuzlu sicak kadinlar erkekleri hep etkiler.
Ben tipsizim boyum kısa diye beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor benle tokalasinca elim bookka değdi diyor bana bokkboceginin bukalemuna benzeyen mutanti diyor