Kültür & Sanat Baktım son zamanlarda resim yeteneğimden ilham alan üyeler var bende kendimi heykel sanatına verdim bu gün 🤭nasıl olmuş? Rozes52 Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sorularımda kimsenin yorumuna karışmayın Baktım son zamanlarda resim yeteneğimden ilham alan üyeler var bende kendimi heykel sanatına verdim bu gün 🤭nasıl olmuş? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 550 cevap paylaştı. sen beni nerede gördün de heykelimi yaptın şu an ben bi şok oldum sanki 1 6 Yorumla Rozes52 1 yıl Sen ağzım böyle yüzüm şöyle diyince bizde hemen yapalım dedik 🤗🤗🤗 Yorumla u tenedos 1 yıl teşekkür ederim 278bin dolar veririm Yorumla Rozes52 1 yıl Geçen de ver dedim kayb oldun🤭🤭🤭 Yorumla u tenedos 1 yıl ben aslında yoğum 😞 Yorumla Rozes52 1 yıl Tamam 200 bin ver🤗🤗🤗 Yorumla u tenedos 1 yıl anlaştık Yorumla
cvcvnfjfkfk Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Peçetelere yeni bakış açısı katmışsın tebrik ederim 1 0 Yorumla
Halisillizyon Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 88% 1 yıl Çok güzel ya yaratmak allaha mahsus olmasa yaratıcı bir ürün olmuş derdim ama yaratmak Allaha mahsus 1 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 423 cevap paylaştı. beethoven'ın son senfonisi gibi 😂😂 2 2 Yorumla Rozes52 1 yıl Bayıldın dimi🤗🤗🤗 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Elim ayağım titriyor heyecandan 😂😂 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Zirladim gülmekten 🤣çok iyi olmuş 1 3 Yorumla Elleira 1 yıl Sana bișey diyimMuzu duvara asıp sanat diyen gerrzekler bunu haliyle kabul edip sanat diye kaç bin dolar satışa çıkar biliyor musun 🤣 Yorumla Rozes52 1 yıl Onlar kimmiş benim yanımda 🤭🤭🤭öyle bi gerrrrzekalı bulursan haber ver 🤗🤗🤗 Yorumla Elleira 1 yıl Olur veririm😆 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 556 cevap paylaştı. Hahha güzel olmja sevdim 😍 1 3 Yorumla Rozes52 1 yıl Mutfağı sevmemiştin bunu beğenmen iyi oldu 🤭🤭🤭🤭 Yorumla Coffein 1 yıl Evet bu güzel ama hediye falan verilir sevgiliye falan ehuheuhe Yorumla Rozes52 1 yıl Yok orijinalleri kendime saklıyorum 🤭 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Hiç tanımamış afrika kabilesi tanrısı 😂 1 20 Yorumla Rozes52 1 yıl Irkçılık mı yakıştıramadım 🤭🤭🤭 Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Aaa 🙄 Yorumla Rozes52 1 yıl Resmin etkisinde kaldın galiba🤭🤭 Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Aynen kendime gelemiyorum roz, sana hayran olmamak elde değil Yorumla Rozes52 1 yıl Teşekkür ederim 🤭🤭🤭🤭yarın ana sayfada heykel severleri görürsün artık 🤗🤗🤗😂😂😂😂 Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Ben roz severim ama 😂 sanatı değil yapak sanatçı daha önemli Yorumla Rozes52 1 yıl Dur şimdi bunu da kıskanır bunlar 🤭🤭🤭🤭 Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Kıskanılmak güzeldir roz ♥️ Yorumla Rozes52 1 yıl Benim işime yaramıyor nazara geliyorum 🤭🤭🤭 Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Allah nazarlardan korusun ben okurum gülüm seni rahat ol 😁 Yorumla Rozes52 1 yıl Teşekkür ederim sonunda benide düşünen biri çıktı şu sitede 🤭🤭🤭🤭🤗🤗🤗🤗😂 Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Aşk olsun ya niye düşünmesinler seni :) dünde dedin aaa iyi düşünen biri bu gün dedin brni düşünen biri kıyamam sana üzdüler mi seni çok Yorumla Rozes52 1 yıl İncitenlere tepkim 🤭🤭🤭youtube.com/shorts/b1MnbssYjJg?si=SANY3_hR_IZ2z5kO Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Benimde sana güzel bir tepkim varda bende kalsın ☺️😂 Yorumla Rozes52 1 yıl Neymiş 🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣 Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl boş ver 😁 😂 Yorumla Rozes52 1 yıl İyi bişeymiydi bari🤣🤣🤣 Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl İyi tabi kız kötü ne olsun sana güzellik 🌸 Yorumla Rozes52 1 yıl Sağolasın o zaman 🤭🤭🤭🌹 Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Sende sağ ol 🌸 Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Değişik bi çalışma var fıfkrkjdndmd 1 2 Yorumla Rozes52 1 yıl Her zamanki gibi yine çok dürüstsün🤗🤗🤭🤭 Yorumla fİtsuFlee 1 yıl Herzaman👍😅 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Biraz burnu büyük kaçmış 🤣 yoksa süper 1 1 Yorumla Rozes52 1 yıl Ahahahahha bı deyim aklıma geldide neyse 🤭🤭🤭🤭 Yorumla
Mryty Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Çok güzel olmuş da dudaklarda estetik mi var ki🤔 1 2 Yorumla Rozes52 1 yıl Küçük miktar dolgu var🤭🤭🤭 Yorumla Mryty 1 yıl Yok yok yaşı ilerleyince yüzü oturmuş ben anladım Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 803 cevap paylaştı. zirvede bırak lütfen 😳 0 9 Yorumla Gök-mavi 1 yıl Sorularında kimsenin yorumuna karışmadım ( güncel ) 😳 Yorumla ezoolsaydım_30 1 yıl 😄😄😄 Yorumla Rozes52 1 yıl Sana karışan bulundu🤭🤭🤭 Yorumla ezoolsaydım_30 1 yıl güldürdü napayım😅 bu çalışma zirvede kalmalı bence de Yorumla Rozes52 1 yıl @ezoolsaydım_30 devamı gelecek bu daha başlangıç 🤭🤭 Yorumla ezoolsaydım_30 1 yıl eyvah 🤣 Yorumla Rozes52 1 yıl @ezoolsaydım_30 😎😎😎😉😉😉 Yorumla Gök-mavi 1 yıl Cevap veremiyorum kimsenin yorumuna karışmayım diye 😳 @rozes52 @ezoolsaydim_30 Yorumla ezoolsaydım_30 1 yıl karış karış boş ver rozeyi sen 😄😂🤣 Yorumla
Mandarinia Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı. Sen sanattan uzak dur. 1 6 Yorumla Rozes52 1 yıl Pardon sana mı soracam 🤗🤗🤗 Yorumla Mandarinia 1 yıl İvit :) Yorumla Rozes52 1 yıl Çok beklersin🤭🤭🤭 Yorumla Mandarinia 1 yıl Aferin, işte böyle ol. Azimle daha sıkı tutun. Yorumla Rozes52 1 yıl Tamam uzatma 🤭🤭🤭 Yorumla Mandarinia 1 yıl 👋👋 Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl maskesizler sergisi, küratör fransız, %40 komisyon 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 377 cevap paylaştı. Ekmek arabası çarpmış gibi😂 1 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Delikler ne için 1 3 Yorumla Rozes52 1 yıl Nefes alması için 🤗🤗 Yorumla CausaSui 1 yıl Güzel görünüyor ellerine sağlık Yorumla Rozes52 1 yıl 🌹 Yorumla
Abdulkadir_King Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% 1 yıl Maşallah 1 3 Yorumla Abdulkadir_King 1 yıl Hanımefendi siz ne mezunusunuz? Hangi işle mesgulsunuz? Yorumla Rozes52 1 yıl Napacak sınız beyefendi şimdi benim mesleğimi 🤭🤭🤭🤭 Yorumla Abdulkadir_King 1 yıl Ya heykel yapmışsınız ya ondan sordum? Saygı duyarım Yorumla
AslıHiçOlanlardan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Görümcen mi kız bu😁 1 6 Yorumla Rozes52 1 yıl Hayır ben bekarım ayrıca olursa da böyle bi imada bulunmam 🤗🤗🤗 Yorumla AslıHiçOlanlardan 1 yıl Ya bulunursan 😁 Yorumla Rozes52 1 yıl Neye bulunup bulunmayacağımı benden iyi mi bileceksin 🤗🤗🤗 Yorumla AslıHiçOlanlardan 1 yıl O 52 plaka mı gıh o zaman görürüm burada sorunu görümcem ile anlaşomoyoz 😁 Yorumla Rozes52 1 yıl Ordulu değilimmmmmmmmm yeterrrr 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla AslıHiçOlanlardan 1 yıl Niye 52 😁😁 Yorumla
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kim bu ex mi? 1 5 Yorumla Rozes52 1 yıl Hayır tabiki Yorumla OsmanErol 1 yıl Sevgi görmemiş bu ama 😂😂 Yorumla Rozes52 1 yıl Nerden biliyorsun tanıdık mı 🤭🤭🤭 Yorumla OsmanErol 1 yıl Bilmem acıdım bir ana rose yine gömmüş birini 😂😂😂 Yorumla Rozes52 1 yıl Yok bee Eroool cahille işim olmaz 🤗🤗🤗 Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Eserin adı cehennemde ilk gece 0 5 Yorumla Rozes52 1 yıl Sürekli sorularımı hangi amaçla kötülüyorsunuz? kimsiniz siz? kimlere çalışıyor sunuz?🤭🤭 Yorumla GoldenFireBall_06 1 yıl Öyle mi yapıyormuşum hiç farkında değilim. Bu belki telafi eder. 🌹🌷 Yorumla Rozes52 1 yıl Teşekkür ederim 😍🤍🌹 Yorumla GoldenFireBall_06 1 yıl Rica ederim, dikkat ederim artık. 🙂 Yorumla Rozes52 1 yıl Ahahahah sağolasın 🤣🤗🤗 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl O ne ya. Tövbe bismliiah :) 0 4 Yorumla Rozes52 1 yıl Çok güzel olmuş diyecektin yanlışlık oldu galiba 🤭🤭 Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Mükkemmel harika enfes olağanüstü inanılmaz incredible Yorumla Rozes52 1 yıl Thank u 🤭🤭🤭 Yorumla KaradenizBeyfendisi 1 yıl Not at all Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl limon mu yedirdin adama naaptın 1 4 Yorumla cvcvnfjfkfk 1 yıl Limon görse bıraktığı etkiden dolayı psikolojik yıkıma uğrar Yorumla xyzabc1234 1 yıl @cvcvnfjfkfk ahaha harikasın ya :D :D cok güldüm Yorumla cvcvnfjfkfk 1 yıl Ben de senin yazdığına çok gülmüştüm çok yaratıcı geldi bana 😂😂 Yorumla xyzabc1234 1 yıl @cvcvnfjfkfk Eyvallah :) Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gulyabaniye benzettim 😂 0 1 Yorumla Rozes52 1 yıl Drakula gibi dimi🤭🤭🤭 Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Nutella mı la o 1 1 Yorumla Rozes52 1 yıl Hayır çamurdan yaptık Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Enfess ötesi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl o neydi gızzz🤣🤣 0 4 Yorumla Rozes52 1 yıl Sen geçenki gizli misin🤭🤭🤭 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl değilim seni tanımıyorum 😄şahaser olmuş Yorumla Rozes52 1 yıl Ahahahah teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl nedemek😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
sen beni nerede gördün de heykelimi yaptın şu an ben bi şok oldum sanki
Sen ağzım böyle yüzüm şöyle diyince bizde hemen yapalım dedik 🤗🤗🤗
teşekkür ederim 278bin dolar veririm
Geçen de ver dedim kayb oldun🤭🤭🤭
ben aslında yoğum 😞
Tamam 200 bin ver🤗🤗🤗
anlaştık
Peçetelere yeni bakış açısı katmışsın tebrik ederim
Çok güzel ya yaratmak allaha mahsus olmasa yaratıcı bir ürün olmuş derdim ama yaratmak Allaha mahsus
beethoven'ın son senfonisi gibi 😂😂
Bayıldın dimi🤗🤗🤗
Elim ayağım titriyor heyecandan 😂😂
Zirladim gülmekten 🤣çok iyi olmuş
Sana bișey diyim
Muzu duvara asıp sanat diyen gerrzekler bunu haliyle kabul edip sanat diye kaç bin dolar satışa çıkar biliyor musun 🤣
Onlar kimmiş benim yanımda 🤭🤭🤭öyle bi gerrrrzekalı bulursan haber ver 🤗🤗🤗
Olur veririm😆
Hahha güzel olmja sevdim 😍
Mutfağı sevmemiştin bunu beğenmen iyi oldu 🤭🤭🤭🤭
Evet bu güzel ama hediye falan verilir sevgiliye falan ehuheuhe
Yok orijinalleri kendime saklıyorum 🤭
Hiç tanımamış afrika kabilesi tanrısı 😂
Irkçılık mı yakıştıramadım 🤭🤭🤭
Aaa 🙄
Resmin etkisinde kaldın galiba🤭🤭
Aynen kendime gelemiyorum roz, sana hayran olmamak elde değil
Teşekkür ederim 🤭🤭🤭🤭yarın ana sayfada heykel severleri görürsün artık 🤗🤗🤗😂😂😂😂
Ben roz severim ama 😂 sanatı değil yapak sanatçı daha önemli
Dur şimdi bunu da kıskanır bunlar 🤭🤭🤭🤭
Kıskanılmak güzeldir roz ♥️
Benim işime yaramıyor nazara geliyorum 🤭🤭🤭
Allah nazarlardan korusun ben okurum gülüm seni rahat ol 😁
Teşekkür ederim sonunda benide düşünen biri çıktı şu sitede 🤭🤭🤭🤭🤗🤗🤗🤗😂
Aşk olsun ya niye düşünmesinler seni :) dünde dedin aaa iyi düşünen biri bu gün dedin brni düşünen biri kıyamam sana üzdüler mi seni çok
İncitenlere tepkim 🤭🤭🤭
youtube.com/shorts/b1MnbssYjJg?si=SANY3_hR_IZ2z5kO
Benimde sana güzel bir tepkim varda bende kalsın ☺️😂
Neymiş 🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣
boş ver 😁 😂
İyi bişeymiydi bari🤣🤣🤣
İyi tabi kız kötü ne olsun sana güzellik 🌸
Sağolasın o zaman 🤭🤭🤭🌹
Sende sağ ol 🌸
Değişik bi çalışma var fıfkrkjdndmd
Her zamanki gibi yine çok dürüstsün🤗🤗🤭🤭
Herzaman👍😅
Biraz burnu büyük kaçmış 🤣 yoksa süper
Ahahahahha bı deyim aklıma geldide neyse 🤭🤭🤭🤭
Çok güzel olmuş da dudaklarda estetik mi var ki🤔
Küçük miktar dolgu var🤭🤭🤭
Yok yok yaşı ilerleyince yüzü oturmuş ben anladım
zirvede bırak lütfen 😳
Sorularında kimsenin yorumuna karışmadım ( güncel ) 😳
😄😄😄
Sana karışan bulundu🤭🤭🤭
güldürdü napayım😅 bu çalışma zirvede kalmalı bence de
@ezoolsaydım_30 devamı gelecek bu daha başlangıç 🤭🤭
eyvah 🤣
@ezoolsaydım_30 😎😎😎😉😉😉
Cevap veremiyorum kimsenin yorumuna karışmayım diye 😳 @rozes52 @ezoolsaydim_30
karış karış boş ver rozeyi sen 😄😂🤣
Sen sanattan uzak dur.
Pardon sana mı soracam 🤗🤗🤗
İvit :)
Çok beklersin🤭🤭🤭
Aferin, işte böyle ol. Azimle daha sıkı tutun.
Tamam uzatma 🤭🤭🤭
👋👋
maskesizler sergisi, küratör fransız, %40 komisyon
Ekmek arabası çarpmış gibi😂
Cin çarpmış bunu sjsjs
Yeşilçamdaki gulyabaniye benzemiş :(
Delikler ne için
Nefes alması için 🤗🤗
Güzel görünüyor ellerine sağlık
🌹
Maşallah
Hanımefendi siz ne mezunusunuz? Hangi işle mesgulsunuz?
Napacak sınız beyefendi şimdi benim mesleğimi 🤭🤭🤭🤭
Ya heykel yapmışsınız ya ondan sordum? Saygı duyarım
Görümcen mi kız bu😁
Hayır ben bekarım ayrıca olursa da böyle bi imada bulunmam 🤗🤗🤗
Ya bulunursan 😁
Neye bulunup bulunmayacağımı benden iyi mi bileceksin 🤗🤗🤗
O 52 plaka mı gıh o zaman görürüm burada sorunu görümcem ile anlaşomoyoz 😁
Ordulu değilimmmmmmmmm yeterrrr 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Niye 52 😁😁
Kim bu ex mi?
Hayır tabiki
Sevgi görmemiş bu ama 😂😂
Nerden biliyorsun tanıdık mı 🤭🤭🤭
Bilmem acıdım bir ana rose yine gömmüş birini 😂😂😂
Yok bee Eroool cahille işim olmaz 🤗🤗🤗
Eserin adı cehennemde ilk gece
Sürekli sorularımı hangi amaçla kötülüyorsunuz? kimsiniz siz? kimlere çalışıyor sunuz?🤭🤭
Öyle mi yapıyormuşum hiç farkında değilim. Bu belki telafi eder. 🌹🌷
Teşekkür ederim 😍🤍🌹
Rica ederim, dikkat ederim artık. 🙂
Ahahahah sağolasın 🤣🤗🤗
O ne ya. Tövbe bismliiah :)
Çok güzel olmuş diyecektin yanlışlık oldu galiba 🤭🤭
Mükkemmel harika enfes olağanüstü inanılmaz incredible
Thank u 🤭🤭🤭
Not at all
limon mu yedirdin adama naaptın
Limon görse bıraktığı etkiden dolayı psikolojik yıkıma uğrar
@cvcvnfjfkfk ahaha harikasın ya :D :D cok güldüm