Uyuyorum bu saatte
Sabahın 7 sının bucuğunda
İyi geceler diyorum
Hu siiri size
Hediye ediyorum
Sabahın 7 sının bucuğunda
İyi geceler diyorum
Hu siiri size
Hediye ediyorum
Yıldızların Sesi
Gecenin sessizliğinde, yıldızlar fısıldar, Sonsuzluğun hikayesini, bize anlatlar. Gökyüzünde parıldayan her ışık, Bir umut, bir düş, bir arzuyu işaretler.
Ay, gümüş bir gemi gibi süzülür gökyüzünde, Yıldızların arasında, sessizce yüzer. Işığı, dünyayı aydınlatır, Karanlığı yener, umut verir.
Uzak galaksilerde, yeni dünyalar doğar, Yeni yıldızlar parlar, yeni hayatlar başlar. Evren sonsuz bir gizemdir, Her an yeni keşiflere açıktır.
Bizler, bu evrenin küçük bir parçasıyız, Yıldızların ışığında, kendimizi ararız. Hayallerimiz gökyüzüne uzanır, Umutlarımız yıldızlara tutunur.
Hayat bir yolculuktur, sonsuza dek süren, Her adımda yeni bir ders öğreniriz. Sevinç ve hüzün, sevgi ve nefret, Hepsi bu yolculuğun bir parçasıdır.
Yıldızların ışığında, kendimizi buluruz, Gerçek benliğimize ulaşırız. Sevgi ve şefkatle dolu bir kalp, Evrenin en güçlü silahıdır.
Barış ve uyum içinde bir dünya hayal ederiz, Herkesin mutlu ve özgür olduğu bir dünya. Yıldızların ışığında, bu hayali gerçekleştireceğimize inanırız, Sevginin gücüyle, her şeyi başarabiliriz.
Hayat bir şarkıdır, yıldızların sesiyle söylenir, Dinleyenlere umut ve ilham verir. Her birimiz bu şarkıda bir notayız, Birlikte güzel bir melodi oluştururuz.
Yıldızların ışığında, birbirimize sevgiyle bakarız, Kalplerimiz sevgiyle dolar, taşar. Birlikte, daha güzel bir dünya yaratabiliriz, Sevgi ve umutla dolu bir dünya.
Cevap
6Cevap
Bakıyordum gecmişe
Görüyordum seni her yerde
İyi gelen senmiydin oysa
Bıraktığın anillar en derinde
Tutmuştum seninle bir dilek sahilde
Şimdi o dilek ve ben arıyoruz seni her yerde
Kendim yazdım şimdi bi anda :)
Yeni bitti Vardiyam
Ben kamarama kaçar
Denizde gemiyi beşik gibi sallar