Ahh. Canım Gülseren Budayıcıoğlu'yla😘 Nasıl çok seviyorum onu, nasıl çok sevdim, onun sayesinde kendimi okudum, kendime döndüm, kendimi sevdim, kendimi tanıdım, nasıl sevilesi bir insan olduğumu, kendime nasıl haksızlıklar ettiğimi gördüm, kendime neler neler ettiğimi gördüm Gülseren Hanımcım sayesinde. Tanışmak isterim onunla, gerçi ben onu tanıyorum, her ne kadar yüz yüze gelmesek de, yüreklerimiz tanış onunla, beni yabancı hissetmez kendisine, çünkü kitaplarını okudum, yüzüme yansıdı, bakışlarıma yansıdı onun öğretileri, minnetle bakarım onun yüzüne, canım Gülseren, çiçek kadın, adı gibi çiçek kadın🌸 Adı gibi çiçek kadın, güllerle bezedi bizleri, yüreğimizde çiçekler açtı onun sayesinde. Kendisi de benim gibi şekerli içiyormuş kahvesini, ben de öyle içiyorum, onun gibi.. Şu satırları yazarken bile onu yüreğimde hissediyorum, sanki o bana sevgiyle, şefkatle bakıyor, bana beni sevdiren güzellik timsali kadın, canım Gülseren, isminin anlamını layığıyla taşıyan kadın. Onun sayesinde kendime yabancı olmadım, onun sayesinde insanların empati duygusu gelişti, Kırmızı Oda dizisiyle bize bizi tanıttı, Masumlar Apartmanı dizisinin de yeri çok ayrıdır ben de, canım Gülben, ben de Gülben'e benziyorum, kendimi görünce Gülben'de Âlâ'da her bir hücremi sevdim, kendimi gördüm o iki güzelde, Kırmızı Oda'yla Masumlar Apartmanı dizisiyle bize bizi gösterdi, umutkar olmamız gerektiğini gösterdi. Nasılsın Kızım şarkısının yeri hep ayrı olmuştur ben de, o şarkıyı hep hissederek dinlemişimdir. O şarkının da klibini yapmış birisi, Melisa Sözen Âlâ'yı öyle fevkalade güzel yansıttı ki mest oldum, şarkı zaten şefkatle sarmalamıştı beni, klibi de çocuk yüreğime, kırılgan yüreğime şifa oldu. O klibi kim hazırlamışsa yüreğine sağlık, o klibinde hazırlanmasına vesile olan canım Gülseren Budayıcıoğlu'nun ellerinden öpüyorum sevgiyle ❣Sesinde huzuru bulduğum kadın 🌹 Âlâ, yansımam, canım Âlâ, ben bu şarkıyı zaten seviyordum, Âlâ'yla daha çok sevdim.
Hoyratça itişleri, görgüsüz asaletsiz üzüşleri.. Hüzün zamanı geçti, onlar eskidendi, bitti hepsi geçti (Sanki burada Gülseren Hanım'ın sesini duyuyorum, sanki ben o küçük kıza diyorum bir de bu sözü) Kurtul anılardan, sarıl yarınlara.. Bize sevmeyi öğreten kadın..🌸💜
Tolstoy ile... Peygamberimiz hakkında yazdığı "Hazreti Muhammed" isimli kitabı hakkında konuşmayı çok isterdim. Necip Fazıl Kısakürek, Yahya Kemal Beyatlı, Cemal Süreya vb. edebiyatçılarla.