Dün itibariyle ikinci kitabımın olan “Daha”nın ilk iki sayfası tamamlandı. Başta bana olmak üzere herkese umut olacağını düşündüğüm kitabım bana aşırı derecede heyecan veriyor. :)

Dün itibariyle ikinci kitabımın olan “Daha”nın ilk iki sayfası tamamlandı. Başta bana olmak üzere herkese umut olacağını düşündüğüm kitabım bana aşırı derecede heyecan veriyor. :)

Otobiyografik bir kitap yazardım ama bitirmeden -ki ben ölmeden bitmeyecek- adını yazmazdım. Adını koymak için güvendiğim, akliteli, kültürlü birisine vasiyet bırakırdım. Ama bir gün mutlaka yazmaya başlayacağım. Yaşarken anlatamadıklarımı, öldükten sonra satırlarımda bulsunlar. 🙂
konusu insanların kültürel farklılıklarına göre acılarını ifade etmesi üzerine olurdu ve ismi de acıların renkliliği olurdu.
biz toplumsal olarak yasın yaşanmasını tam olarak kabul etmesekte insanların iyi veya kötü, farklı veya garip fark etmez kendi yasını, acısını ifade etmesine ihtiyaç duyduğuna inanıyorum.
biraz yas olumsuz olsa da bence içinde bir pozitiflikte var.
Ne güzel hayırlı olsun , okumak kadar yazmak da harika bir eylem, hele bunu kalıcı bir eser haline dönüştürmek.
Okuyucusu bol olsun inşallah.
Benim yazacağım bir eser olsa ismi "Ukde" olurdu.
Cevap
6Cevap
Joker yapardım
Kapak çok güzel görünüyor, umarım başarılarının devamı gelir şimdiden emeğine sağlık. Ne zaman okuyacağız?
Çok teşekkür ederim. Umudum yıl başı.
Eline emeğine sağlık 🙏 hayırlı olsun inşallah 🙏 eminimki okuyan herkese büyük katkı sağlayacak nitelikte olmuştur
Teşekkür ederim :)
🙋🙋🙋🤗
Benim giriş, gelişme, sonuç bağım gelişmemiş olabilir çiçeklerden başlar gökyüzünden çıkardım. Tuhaf bir şey çıkardı ortaya. Hayırlı olsun.
:) Teşekkür ederim
Tarih ile ilgili yazmak istiyorum adı ne olurdu bilemem. Kitabınız içinde tebrik ederim
Teşekkür ederim ☺️
Çok tebrikler, raflarda denk gelmek ümidiyle
Teşekkürler.
Zorluklardan Yıldızlara
(Kitabın konusu kendi hayatım olurdu)
Tebrik ederim kitabınızı okumak istedim Şu an
Güzel isim, teşekkür ederim. Basıldığında okursunuz umarım :)
İnşallah nerede satışa sunulacak
Tüm kitapçılarda.
maşAllah
Kelebek ve Dalgıç romanının konusuna benzer olurdu :))
Hayatımı konu alan “Hayat Mücadelesi” tarzında isme sahip bir kitap yazardım
Aquila non cabit muscas
Kartallar sinek avlamazlar.. 😂
Kitabın ismi 'Kendimle Barıştım' olurdu.
İlk kitabınızın adı nedir?
İmtihan.
Roman olurdu dram konulu. Kitabın linkini atar mısınız konusunu incelemek istiyorum
İnsan, zaman, mekan..
Soldurulamayan hayatın ışığında olurdu.
☺️
hayatım hakkında yazardım
Çay koy her şey yeni başlıyor
"Akmayan Gözyaşı" 🌸
"Aşk" olurdu.
Dedektif dila
Dinler ve bilimler.
tebrik ediyorum.
Toplum hakkında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?