Diyelim ki kitap yazmaya karar verdiniz, kitabınızın ismi ne olurdu? :)
Benimki: "Küçük insanların büyük dünyası"
Benimki: "Küçük insanların büyük dünyası"
İnsanlığın Bittiği Yer. ''Metrobüs!''...
Kitabın tam ismi ve başlığı bu olurdu...
Her gün ve her an amansız mücadelelerin, çekişmelerin ve kadınlı erkekli dövüşlerin yaşandığı metrobüs durakları ve araçları içindeki insanlığın ve saygının bittiği o anları kaleme aldığım bir kitap olurdu...
Hoş görü ve mütevazılıktan hiçbir nasip almamış ve saygıyı kaybetmiş bir toplumun, aslında dakika başı sıkça sefer yapan ve 3-5 dakika beklendiği taktirde rahatça ulaşım sağlayan bir taşıta ilk binen olmak için birbirine yaptığı lüzumsuz ve manasız hareketleri-mücadeleleri örnekleriyle açıkladığım bir kitap olurdu...
Güzel tespit:))
Var mı bilmiyorum ama
In spite of everything - herşeye rağmen olurdu.
Insanın doğduğu andan itibaren zorluklara düçar olduğu, bir çok çeşitli sınavlardan ve zorluklardan geçtiği, ve ölse dahi bitmeyen ihtiyaçlarına rağmen ayakta durması gerektiğini anlatan bir kitap olurdu. Kapağında da bir bebek bir yerden tutunmuş zor ayakta onun ilerisinde kendinden emin dimdik duran arkadan bir erkek daha ileride yaşlı bastonlar ayakta duran bir adam resmi olurdu.
Böyle bir kitap ismi yok muydu zaten yoksa benmi öyle hatırlıyorum? ama kitabının ismi çok güzelmiş:) Bende 'Dünya ve insanlar' diye bir kitap yazardım:)
puccanın kitabı "küçük aptalın büyük dünyası"
Yok yok ben küçük insanların büyük hayalleri diye bir kitap ismi duymuştum sanki..
Gerçekten öyle bir kitap olduğunu bilmiyodum/hic duymamıstım :)
Pardon yanlış yazmışım küçük insanların büyük dünyası olucaktı.. hatta buldum bak
Bilmiyorum olduğunu, olsun yeni kitap isimleri bulurum :))
Bende bilmiyorum öyle bir kitap var mı yok mu görmüşümdür biyerlerde neyse iyi geceler:)
"Aynı dünyada nefes alıp, farklı dünyalarda yaşamak." biraz uzun oldu ama. :)
Ay beni anlatan bir adı var :)) ne guzel
:))
Cevap
242Cevap
Bambaşka hayallerin içindeki ben.. Olabilir..
Hayatın içindeki gizli adam.. Olabilir..
Sadece Yazmak istedim.. Olabilir..
Kendi içinde kendini arayan adam.. olabilir..
Sadece bu kadar, peki devamı? Adlı hikaye kitabu olabilir.. Baya çokmuş be.. :)
Teşekkürler, hepsi cok güzel :)
Ah o çocukta güzelde, işte başka bir yerden, hesaptan yazıyor.. Bende teşekkür ettim cevap için.. :)
İsmi şu an için çok gizli. Bastığım gün adını ilan ederim.
İnşallah :)
The Sanchez Union böyle bir kitabım vardı en son 95 sayfa filan yazdım 400 sayfa olacaktı hesaplarıma göre ama yazmıyorum artık. .
Diğerinin ismi "Sonsuzluk" bide "Action" adlı kitabım var bunları da bir kaç sayfa yazdım daha sonra Action u Sanchez le bireştirdim :D
Cok başarılı :)
Satış yapsın istiyorsam 5 Adımda zengin olmak, sen düşün hayat gerçekleştirsin, ikna sanatı gibi kişisel gelişim adı altında sahtekarlık yapardım fakat amacım insanlara bişey öğretmek ise gerçekten kitabımda Herşeyden bişey bulurlardı o yüzden ismi yaşama dair gibi bişey olurdu
Düşüncen güzel :)
Atara atar gidere gider çay bizim hoşumuza gider. Bu ismi koyabilirdim knk. :)))
Haha ne güzel kafiyeli bir isimmiş öyle :))
Devamınada eklicektimde bişeyler kitabın ismide kitap gibi olmasın dedim. :)
Olsun uzun ismiyle tüm kapağı kaplar :D
Tasarımıda önemli ama sadece yazıyla olmaz ki :)
Geçmişten Bir Haber olurdu ki zaten yazıyorum ileri de kızım ya da oğlum olduğu zaman ona vereceğim, işte çocuğum ben şimdi 22 yaşındayım şunu yapıyorum seni çok seviyorum yavrum gibi ve çok güzel konuları işliyorum
Şiir seven şiir yazan arkadaşlara sesleniyorum biz genç arkadaşların şiirlerini bir kitapta toplayıp basıyoruz. Dr ve nt mağazalarında satışa sunuluyor sonra. sizde bu projede yer almak istiyorsanız bana ulaşabilirsiniz. iki ay önce çıkardığımız kitap;
osmangazi.imagesturk.net/.../...8178308_ncc091.jpg
Yazmaya çalıştığım bir kitap mevcut zaten "hiçten her şey"
Hm güzelmiş :)
Ask konulu olsaydi -- KİTAPCI KIZ yazilmis bir sekilde duruyor ama henuz basima gondermedim
fantastik bilim kurgu olsaydi--aramizdaki yabancilar
kisisel gelisim--kalabalik icindeki yalnizlik
Etkileyici adlar :)
ne tarz ne tür olacagına baglı bence... siyaset yazardım ismideee Bir TÜRKİYE Gerçeği olurdu içeriğide ülkemizdeki hukuksuzluğun yandaşlığın ve bölücülük sistemi olurdu
Bir kitap yazdim deneme roman tarzi ismi Hayaller ve Gercekler
Simdi bunun devamini yazmak istiyorum:)) ya da baska bir sey
Tarihi bir roman
Etkileyi bir adı var :))
Unforgiven.
dün yazmış olsam "sen"
bugün yazsam "o"
yarın yazacak olsam "biz"
keşke yazacak olsam "oğlum"
olurdu o kitabın adı.
Etkileyici :)
Bende yazıyorum aylardır roman inş bitiririm güzelce 😊 kırmızı ölüm gibi bişey düşünüyorum adınıda macera korku gibi bişey oluyo zaten 😊
İnşallah bitirirsin okumakta nasip olur :))
Bir delinin anatomisi.. hep yazmak istemişimdir uzerlerinde araştırma yapıp onyargıyla onlara yaklaşanların tabularını yıkmayı...
Güzel dusunmussunuz :)
canım onu pucca çıkardı bikere neyin kafası bu
ben çıkarsaydım "Pusula" olurdu... günlüklerimide öyle adlandırıyorum zaten :)
YaZdimda 600 sayfa pcye geciricem isim bulamadim ama karanlik bir isim olucak orn "gölgelerde gizlenenler"
Gibi. Altinada
'Bu kötü şeyleri okuyan gözler birdaha eskisi gibi bakamayacak' tarzi bir cümle olur hralde
Cok iyimis :)
Ne yazdığıma bağlı. Hayatımı yazsam "Bir Delinin Günceleri", alt satırında da "Ben deli değilim, annem beni test ettirdi. - Sheldon Cooper" yazar ve bilimsel gerçeklerden önsüz oluşturum dalardım deryalara :)
Cok yaratıcı :)
kalın alt başlıkta bazıları kalın sever hatta serinin ikinci kitabı uzun üçüncüsü de sert bence dikkat çeker
Küllerinden yeniden doğmak.. olurdu benimki.. nickimdeki gibi :))
Hm guzelmis :))
Teşekkür :) seninkidr güzel
Tesekkurler :))
Küllerinden doqanlar..) ikinci kitabım. ise. aşkın qöz yaşı
Güzelmiş :))
yaklaşık 120 sayfa yazdım kapak tasarımını yaptım. Aşk ve mafya üzerine dram ağırlıklı.
Sakin Sabahlar Ülkesi
Aptal aşığın Kezbanla İmtihanı
Seni ne zaman ellere verecekler yayınevi
127. Baskı
Yazar: Allam Kurtar Beni
şu an üzerinde çalıştığım kitap. Seri halinde. İlki Umuda Giden Yolcu : Umuda Veda
Adı güzel :)
iyi yani fena değil
Puccanin kitabinin cin mali uretimi gibi kucuk aptalin buyuk dunyasi-kucuk insanlarin buyuk dunyasi.
Katılıyorum...
Psikoloji kitabı yazarım ve ismini "İstemsiz Düşünceler " koyarım.
Adını cok beğendim:)
Kimseyi takma yaz sen, eminim güzel bisey çıkar :)
Muhtemelen "zerre "olurdu. hiçlik duyguma en yakın olan o çünkü
Güzelmiş:)
Hımmmm "Mavinin 50 Tonu" diye yeni bir akım başlatabilirdik mesela.
seninki çok güzelmiş. Telif hakkı falan uğraşmamak için yazmasan daha iyi olurdu
Tuğba..
anlamı, telaffuz edişi ne kadar güzel. ne kadar anlamlı. tuğğbaaa.
"Kudret"
Dedemin adı ve hayatını anlatan bir kitap , inşeAllah çok uzak gelecekte yazacağım
'' Psikoloji bozan psikolog ''
Yasadıgın bir hikaye mi :D
Kendimden esinlendim :D
İyimis :))
Başka ne yapabilirdim düşünmeliyim ; '' Yüksek binalar arasında Poetik Gerilla ''
İlginç isimler :D
Zaten şu Yüksek binalar arasında Poetik Gerilla < bunu yazmayı düşünüyorum. Konu tam olarak şöyle olacak zamlardan şikayetçi olan adam, Afrika'daki çocukların açlığını gören adam, insanları sömüren başkanları gören adam, bir savaş başlatıyor tek başına ve zamanla mesele örgütlenmeye kadar gidiyor. Ama bu sandığımız gibi bir örgüt olmayacak yüksek zekasını kullanan özgürlük savaşçısını gösterceğim bu kitapta, bu gerilla zamanla devlete sızacak ve halkı ayaklanmaya kadar götürecek ve bu ayaklanma ile herkes herşeyin farkına varacak. Ne ile sömürüldüğünün bunun yanı sıra aşkta olacak, dram ve aksiyonda. Felsefede ağırlık gösterecek ve insanları düşünmeye sevk edecek.
Başarılı :) güzel duşunmuşsun:)
Teşekkürler :)
AT HIRSIZLARI olurdu. eleştri amaçlı bir kitap. işe yarayan insanların boş boş gezdiği, beyinsiz denecek insan müsvettelerinin hak etmedikleri yerlerde olduğu bir dünyayı anlatırdım. gerçi herkes az çok bu gerçeği biliyordur
Nasıl ama konu ne aşk mı dram mı polisiye mi politika mı? ona göre başlık... ;)
İstediginiz :)
Dram ise Benim Suçum...
Aşk ise Onun Suçu...
Polisiye ise Suçlular...
Vazgeçilmeyen..
Bir Aşk kitabı olurdu. Yazmak isterim şahsen gerçek bir roman / hikaye olarak.
Eminim cok güzel olurdu :)
Büyük insanların küçük dünyası :p :)
5. kutsal kitap :) iddialı adamım :D
Ahahah :D
Kahpe dünyanın bitmiş hayatı) guzel olurdu kitabın içine de dünyanın tüm dertlerini yazmak isterdim ama gerçi dünyanın dertlerini yazmak mantıksız çünkü sığmaz:):):):)
" tavanımdaki yeşil sinsi böcek "
pisikolojik temalı bir roman olurdu. tamamen insan doğasını yönelik olurdu. davranışsal psikolojiye dayalı anlatımların oldugu bır hıkaye olurdu.
Hayatın mucizeleri..
Yazıyorum şuanda yakında çıkaracam inşallah..
İnşallah :)
büyük dünyanın küçük insanları :))
( bırak lütfen )
Benimkine benziyo sanki :D
Yazmaya çalışıyorum zaten ismi, kapak fotoğrafı hazır tek eksik daha fazla vakit ayırıp yazmaya devam etmem
Gece Yarısı Notları sonraki de İntihar Melodileri olacak
Gerçekten etkileyici isimler :)
Ben şahsen isimsiz bir kitap yazardım okurumun ona isim vermesini sağlardım
İlginç güzel :)
Bu sayede hem para kazanır hemde okurumu tatmin ederdim
bir kitap yazsam ilk kendi hayatımı yazardım isminide 'hayatım' yapardım heralde :D :D
2 kitap yazmak isterim 1. küçük çocukların sessiz çğlıkları 2. geçmişin karanlık dünyası.
1. Cok güzelmiş :)
Yazdim zaten az kaldi cikcak adi Papatyalar Kadar Güzel Bir Hikaye. :)
Umarım güzel olur :)
Güzel zatenn :)
Benim Bitmek Üzere Olan Kitabım Var Zaten
Adı : Şiir-i Hüzün :)
Güzelmiş:))
"Kuruyemişçi çocuğun çekirdek çitleyen teyzelerle imtihanı."
Hahahah iyiydi bu :D
" Ben Seçilmem Seçerim " olacak kitabın adı.. pek yakında insallah.. yani öyle umut ediyorum :)
insallah umarim guzel bisey cikar :)
Yazdığım romanın yarısındayım. İsmini zaman gösterecek.
Hm umarım güzel olur :)
Teşekkür ederim.
Ben yazıyorum adı yazı- tura olacak bitince sende kitabın konusu ile ilgili carpıcı isim bul...
Olur :p
bir kitap koyardim heralde o. O
yeteneksizim o konularda yaa
'Hızlı koşan atı boku seyrek düşer' olurdu heralde. Biraz ilham alın.
Benim kitabımın Adı "Kırılmadık Bir şey Kalmadı" olurdu...
Not:Özdemir Asaf'tan esinlendim...
Canımı değil gözlerimi oku.
Senin kitabın adı zaten gerçek :D Biz küçüğüz dünya büyük
Benim yazacağım kitabın adı ''Derdin ne? '' olacak.
Büyük insanların küçük dünyası
budan zengin şöhretli insanların dışarıda popüler ama yanlızken bir hiç olduklarını anlatan bir kitap olurdu
Ben yazarsam dikkat çeksin diye
"ismi Ne? " olurdu :)
Kadınların Gerçek Yüzü
çok guzel bir kitab olurdu eminim
Niye hep kadınlar ya , sanki erkeklerin hepsi melek :D
Konusu bir insanı anlatırdı. Adı da Bir İnsan olurdu
Güzel :)
Basit :D
" Küçük pencereden büyük dünya " olurdu yazmayıda düşünüyorum knk :D
Guzelmis yazmaya basla kolay gelsin :D
"İçeriğine Bak" olurdu adı :)
Güzelmiş, okuması güzel olurdu :))
Kesinlikle çok doğru şeyleri anlatırdı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar