Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. diye başlayan cümle çıktı. gerisi herkeste aynı olduğu için yazma gereği duymadım
"Çağdaş sanat;klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir."
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin!
bir kadın olarak çağdaş ve sanat hayranı olmaktan gurur duyarım paylaşım için teşekkürler elinize emeğinize sağlık
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
“Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.
Senin için çağdaş sanat; hayatın akışını yavaşlatan, dünyanın sıkıcılığından çekip çıkaran, biraz renk ve hareketle insanı huzurun yepyeni bir boyutuna taşıyan sihirli bir iksir gibi! İşte sen, o iksirle büyülenmiş bir çağdaş sanat hayranısın!
Çağdaş sanatın ana amaçarı Anlam = Sanatçının niyeti =Sanatın kendi mevcudiyeti =İzleyici yorumu Çağdaş sanatın anlam çıkarmaya çalışırkenki bakılması gereken üçgen. Neyse bu kadar başka bi bilgim yok ne varsa söküldüm
Senin için çağdaş sanat; hayatın akışını yavaşlatan, dünyanın sıkıcılığından çekip çıkaran, biraz renk ve hareketle insanı huzurun yepyeni bir boyutuna taşıyan sihirli bir iksir gibi! İşte sen, o iksirle büyülenmiş bir çağdaş sanat hayranısın!
en çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin! fd
sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin!
“Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.”çıktı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sanat sanattır, çağdaş veya çağ dışı sanat diye ayıramayız. Göze hitap edebilen kulağa zevk veren içinde bi anlam gizleyen her şey sanattır.
Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin!
"Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin!" Çok doğru 🌸
Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin! c
Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Resim falan sevmem pek ama sanat genel olarak güzel
Senin için çağdaş sanat herkesin bir şeyler görebileceği, yorumlayabileceği ve deneyimleyebileceği, eğlence ve coşku dolu bir oyun alanı. Bu oyun alanına karşı ilgin oldukça yüksek!
Senin için çağdaş sanat herkesin bir şeyler görebileceği, yorumlayabileceği ve deneyimleyebileceği, eğlence ve coşku dolu bir oyun alanı. Bu oyun alanına karşı ilgin oldukça yüksek!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Maalesef sıfır ama bazen çok merak sarıyorum :(
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bilmiyorum bu etkinliği ama sanat sanattır derler herkes.
"Senin için çağdaş sanat herkesin bir şeyler görebileceği, yorumlayabileceği ve deneyimleyebileceği, eğlence ve coşku dolu bir oyun alanı. Bu oyun alanına karşı ilgin oldukça yüksek!"
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
179Cevap
Sanat sever biri çıktım.🙂
Hadi hayırlısı bakalım.
Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. diye başlayan cümle çıktı. gerisi herkeste aynı olduğu için yazma gereği duymadım
Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın!
Herkese aynısı çıktı sanırım 😅
Sanat anlayışı kişiden kişiye değişir, pek fazla bilgim yok ama herkesin kendi zevkine bağlıdır [bence]
"Çağdaş sanat;klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir."
Fazla bilgim yok ama yararlı bilgiler için emegenize yüreğinize sağlık çok güzel bir bence olmuş teşekkürler
modern sanatın aksine çevre toplum bilinci ile icra edilen ve 1960lı senelerden başlayarak günümüze kadar devam eden sanat dalıdır
bir kadın olarak çağdaş ve sanat hayranı olmaktan gurur duyarım paylaşım için teşekkürler elinize emeğinize sağlık
“Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.
Sanatsever çıkmışım biliyordum zaten 😂😂😂😂
Araştıralım ama Akbank in bu projesini görmüştüm başarılarının devamını dilerim
Uzaktan mı seviyorum ne ilgilenmiyorum bi sanat dalıyla
Kötü bir sanatçı olduğum kesin ama çok iyi bir sanat eseriyim 😂
Sanat varsa ben varım. Ara ara geziyorum müze galeri vb yi
Çağdaş ve sanat ayranım ve sanatla ilgilenmekten gurur duyarım
Bi müze ve sanat galerisi gezisine ihtiyacım var benim
Sanirim insanlardan uzak ilhami doğadan alan ve samimiyet arayan bir yapım var
Çağdaş sanatla uzaktan yakından ilgim yok sanırım :(
Bilgisizlik iyi birsey değil her konuda bir bilginiz olmalı
Sanat geçmişten geleceğe yön veren bir yol göstericidir.
Sanat geleceğe öncülük edip düşündürüyor ise fikirler verirse sanat olur
Çağdaş sanatı ve hayal dünyasında iddialıyım
Çağdaş sanat, huzur, dünya gibi sıkıcı olmayan
Sonuç fena değil zaten Akbankcıyım seviyorum Akbankı
Çağdaş sanat için insanlar daha çok bilgilendirşlmelidir.
Annem ressam ben de kereste alıp profesyonel tuvaller yapıyorum. 😃
olması gerektiği kadar bilgiyilim diyelim :)
Çağdaş sanatın ana amaçarı Anlam = Sanatçının niyeti =Sanatın kendi mevcudiyeti =İzleyici yorumu Çağdaş sanatın anlam çıkarmaya çalışırkenki bakılması gereken üçgen. Neyse bu kadar başka bi bilgim yok ne varsa söküldüm
en çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin! fd
sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin!
“Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.”çıktı
Sanat sanattır, çağdaş veya çağ dışı sanat diye ayıramayız. Göze hitap edebilen kulağa zevk veren içinde bi anlam gizleyen her şey sanattır.
"Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin!" Çok doğru 🌸
Sizde Akbank"ın büyüleyici sanat dünyasında quiz ile kendinizi keşfediniz.
Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin! c
Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.
Resim falan sevmem pek ama sanat genel olarak güzel
Maalesef sıfır ama bazen çok merak sarıyorum :(
Bilmiyorum bu etkinliği ama sanat sanattır derler herkes.
"Senin için çağdaş sanat herkesin bir şeyler görebileceği, yorumlayabileceği ve deneyimleyebileceği, eğlence ve coşku dolu bir oyun alanı. Bu oyun alanına karşı ilgin oldukça yüksek!"
Ay cok severim sanatla ugrasmayı, müzeye gitmeyi çok isterim ama yasadıgım yerde kültür namına şeyler neredeyse hiç yok😒👍🏿
Çağdaş sanata gönül veren ve çağdaş sanatın gelişmesinde katkıda bulunan bütün çağdaş sanatçıları seviyoruz:)
sanatsal yönüm vardır en azından bu ismimden de belli :)
Çağdaş ve sanat hayranıyım ve böyle olmaktan sanatla ilgilenmekten gurur duyuyorum paylaşım için teşekkürler
Tabiki sanat sevilir her şeyi seven her şeye fikri olan insanlar sanata gelince boş iş deyip kapatıyorlar konuyu
Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun.
Ben çağdaş ve sanat hayranıyım sanatla ilgileniyorum zaten ve bu güzel paylaşım için teşekkürler
Çağdaş ve sanat hayranıyım zaten sanatla ilgileniyorum böyle olmaktan gurur duyarım paylaşım için teşekkürler
Gerçek çağdaş sanat aşığım evet çünkü grafik tasarım üzerine okudumm ve iyi ki okudum aşığım sanata çizime eserlere