Çağdaş sanatın büyüleyici dünyasını keşfetmeye hazır mısın? O zaman doğru yerdesin! Bu eğlenceli quiz ile hem kendini test et hem de içindeki sanatseveri ortaya çıkar. 🎨🗿📸
Hazırsan renkli ve eğlenceli bir yolculuğa çıkıyoruz, hadi başlayalım!
Seni temsil eden renk hangisi?
Bir sanatçı olsaydın ilhamını nereden alırdın?
Bir sanat eseri sana ne hissettirmeli?
Favori sanat akımın hangisi?
Sanat galerisine gittiğinde hangi tür eserler ilgini çeker?
Sanatı hangi mekanda deneyimlemeyi tercih edersin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
179Cevap
Senin için çağdaş sanat herkesin bir şeyler görebileceği, yorumlayabileceği ve deneyimleyebileceği, eğlence ve coşku dolu bir oyun alanı. Bu oyun alanına karşı ilgin oldukça yüksek!
Çağdaş sanatı ve hayal gücünü zorlayan biriyim
Gerçek bir çağdaş sanat aşığıyım. 🥰
Teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş.. sanat severim her zaman için.
Senin için çağdaş sanat; hayatın akışını yavaşlatan, dünyanın sıkıcılığından çekip çıkaran, biraz renk ve hareketle insanı huzurun yepyeni bir boyutuna taşıyan sihirli bir iksir gibi! İşte sen, o iksirle büyülenmiş bir çağdaş sanat hayranısın!
Emeğinize sağlık. Güzel quiz idi. :)
Sanatsız kalmış bir milletinn hayat damarlarından birisi kopmuş dmektir, Mustafa Kemal Atatürk, Efendiler , Polikacı, Tüccar, Doktor, Mühendis Hatta Cumhurbaşkanı dahi olabilirsiniz fakat sanatcı olmazsınız demiş Yine Mustafa Kemal Atatürk, tabiki snatcı çağdaş olmalıdır, çağını çok iyi görmeli, çok iyi anlmalı hatta en iyi anlayan gören ve gerek Tuvaline, gerek heykelerine, gerekse diğer çalışmalrına yansıtabilmelidir.
"“Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı."
Ben neymişim yahu! 🙈😅
testi tamamladım; çıkan cevap;
Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin!
“Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.
gerçekten bildi.
"Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin!"
Oldukça isabetli! Çağdaş sanata dikkat çekmek, gereken özlemi uyandırmak... Çok beğendim bunu, teşekkürler...
Böyle çıktı doğru.
“Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.”
"Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı." çıktı.
Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin!
ben de bilgiye dayalı bi test sanmıştım...
"Gerçekten güzel ve bilgilendirici bir paylaşım. Özellikle test sonucunu gördüğümde, 'Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.' diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yapmalı. Sonucunu gördüm."
Benim düşüncem Sanatın sınırları zorlaması ve yeni bakış açıları sunması gerçekten ilham verici!
Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin
bu yazıyı herkese uolluyor olmalı hjk
Ama sevdim güzel bir yazı olmuş emeğinize sağlık
“Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.”çıktı ama ben heykelleri de çok severim resimler kadar ve iç dünya ile doğa arasında kaldım başka bir soruda.
Bu güzel quiz için Akbank'a teşekkür ederim.
Çağdaş sanat hayranı olmaktan gurur duyuyorum. Teşekkür ederim :)
“Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.
Kesinlikle öyle çok eğlenceli olmuş hemen web siteyi ziyaret edeceğim :)
Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.
Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanat seversin!
"Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin!" bu çıktı 😊
:) :)
Senin için çağdaş sanat; hayatın akışını yavaşlatan, dünyanın sıkıcılığından çekip çıkaran, biraz renk ve hareketle insanı huzurun yepyeni bir boyutuna taşıyan sihirli bir iksir gibi! İşte sen, o iksirle büyülenmiş bir çağdaş sanat hayranısın!
Sanatın çağdaşı olmayanı olmaz bence
Sanat sanattır.
Sanatın her dili evrensel değil midir?
On yıllar önce yapılmış resimler müzikler vsler hala günümüzde eskisinden daha fazla değer ve önem görmüyor mu
"Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin!"
Senin için çağdaş sanat; hayatın akışını yavaşlatan, dünyanın sıkıcılığından çekip çıkaran, biraz renk ve hareketle insanı huzurun yepyeni bir boyutuna taşıyan sihirli bir iksir gibi! İşte sen, o iksirle büyülenmiş bir çağdaş sanat hayranısın
Senin için çağdaş sanat herkesin bir şeyler görebileceği, yorumlayabileceği ve deneyimleyebileceği, eğlence ve coşku dolu bir oyun alanı. Bu oyun alanına karşı ilgin oldukça yüksek!
Evet doğru tespit
"Senin için çağdaş sanat herkesin bir şeyler görebileceği, yorumlayabileceği ve deneyimleyebileceği, eğlence ve coşku dolu bir oyun alanı. Bu oyun alanına karşı ilgin oldukça yüksek!"
Test sonucu bu. Heyecanı seviyorum:)
Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.
Sen çağdaş sanatı hayal gücünün sınırlarını zorlayan, göz alıcı ve dikkat çekici bir macera olarak görüyorsun. Her an keşfetmeye hazırsın! Bu maceralı yola gözün kapalı çıkacak kadar da ilgili bir sanatseversin
beni uzun süre düşündüren ve her defasında yeni anlamlar aramayı severim. Tam bir çağdaş sanat aşığı çıktım 🎨 Akbank 42. Günümüz Sanatçıları Ödülü Sergisi ziyaret etmek istediğim etkinliklerden biriydi. ilk fırsatta gideceğim.
Bir makalede,
Sanat insanları esinlendiriyor ise, Bu edebiyattır.
Eğer Duygulandırıyor ise, Bu Müzik veya Tiyatrodur.
Hayallere sürüklüyor ise, Bu resimdir
Eğer Düşündürüyor ise, Bu Sanat değil, Felsefedir.
Değişik şeyleri yapmak ve uygulamak. hayati rengaren görerek bunu görseler dökmek kadar güzeli yok. Çağdaş sanat her zaman ilgi duyulan güzel bir aktivitedir..
Çıktı
Sanatın dallarında bir şeyler üreten herkes gerçek sanatçı olmayabilir. Elbette herkes sanat yapabilir, herkesin dünyaya karşı farklı bir bakış açısı vardır. Ancak gerçek sanatçılık, sanatı her yönüyle ele alan, topluma değer katanların unvanıdır.
Çağdaş sanat; modern sanatın yerini almış ve 20. yüzyılı şekillendirmiş fikirlerdir. Ve çoğu zaman da postmodernist sanat olarak tanımlanır. Çağdaş sanat, “bugünün sanatı” veya günümüzde yaratılan sanat anlamına gelir. İlk olarak 1960-1970'lerde yaygınlaşmıştır.
Senin için çağdaş sanat; hayatın akışını yavaşlatan, dünyanın sıkıcılığından çekip çıkaran, biraz renk ve hareketle insanı huzurun yepyeni bir boyutuna taşıyan sihirli bir iksir gibi! İşte sen, o iksirle büyülenmiş bir çağdaş sanat hayranısın !
Hımm anket bu olduğuma karar verdi..
Ben genelde sanat olarak müzeleri arkeolojik yerleri ve arkeolojik kazılarında çıkan tarihi eserleri çok merak ederim insanların o kadar eski zamanlarda neler yapıp neler yapmadığını veya neler becerebildiğini çok merak ederim ben arkeolojiyi seviyorum
Çağdaş sanat; klasik kuralları kırmak, yenilikçi düşüncelerle oynamak ve sıradanlığın dışına çıkmak için bir davettir.” diyen gerçek bir çağdaş sanat aşığısın! Bir sanat eseri seni uzun süre düşündürmeli ve yepyeni anlamlar yaratmalı.”çıktı ama ben heykelleri de çok severim resimler kadar ve iç dünya ile doğa arasında kaldım başka bir soruda.
Ben anlamadim, yeri nerde? ucretli mi, ucretliyse ne kadar? takvime ekle var sadece sayfada 😐 bir de yarismaya katilim acik mi? Aciksa nasil katilinacak?