Kültür & Sanat Sıcaklarda kitap okuyabiliyor musunuz? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Yok agalar ben çekiliyorum siz devam edin. Nerede nasıl okunur bu havada Sıcaklarda kitap okuyabiliyor musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Okuyorum ama şu an değil 0 0 Yorumla
ᴋᴇɴᴅɪɴᴇʏᴀʙᴀɴᴄı Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kitap okurken havaya, mekana, çevreme çok takılmıyorum. Sevdiğim bir kitapsa, devamını merak ediyorsam okumam için yeterli. 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 629 cevap paylaştı. Okuyorum evet ama klima olmasa okunur mu emin değilim. 0 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 545 cevap paylaştı. Geceleri uyumadan önce okuduğum için daha serin bir ortam oluyor ve okumak sorun olmuyor. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 325 cevap paylaştı. Evet gerçek okuyucular böyle şeylere pek takılmaz bence ya 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 11 ay Kültür & Sanat konusunda 1,7b cevap paylaştı. Okumaya gayet ediyorum 0 0 Yorumla
SatanistBeyyy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl bu sıcakta 31 çekemiyorum ne diyon aw 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 681 cevap paylaştı. Evet bu gün 2 tane aldım hatta 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 922 cevap paylaştı. Sıcaklarda hiçbir şey yapamıyorum 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Okuyorum her koşulda sıcak soğuk fark etmez 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 493 cevap paylaştı. hiç okuyamam yazın 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eeeeeevet. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Okuyorum ama şu an değil
Kitap okurken havaya, mekana, çevreme çok takılmıyorum. Sevdiğim bir kitapsa, devamını merak ediyorsam okumam için yeterli.
Okuyorum evet ama klima olmasa okunur mu emin değilim.
Geceleri uyumadan önce okuduğum için daha serin bir ortam oluyor ve okumak sorun olmuyor.
Evet gerçek okuyucular böyle şeylere pek takılmaz bence ya
Okumaya gayet ediyorum
Klimalı ortamda okunuyor
Ben gece yatarken okuyorum
bu sıcakta 31 çekemiyorum ne diyon aw
Evet okuyorum.
Evet bu gün 2 tane aldım hatta
Sıcaklarda hiçbir şey yapamıyorum
Evet okuyabiliyorum
Okuyorum her koşulda sıcak soğuk fark etmez
Hayir
hiç okuyamam yazın