Ben odaklanamıyorum kitaplara artık. İş güç, sürekli aklıma farklı konular geliyor ve kendimi onları düşünürken buluyorum.
Var mı sizin bana verebileceğiniz bir taktik?
Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz?
Ben odaklanamıyorum kitaplara artık. İş güç, sürekli aklıma farklı konular geliyor ve kendimi onları düşünürken buluyorum.
Var mı sizin bana verebileceğiniz bir taktik?
Siz böyle şeyler yaşıyor musunuz?
Telefonuma kitap okuma uygulaması indirdim. İş yeri servisindeyken ve iş yerinde okuyorum genelde. İşim ağır değil ve vaktim oluyor bol bol
Süpermiş, ben iş yerinde işle ilgili kaynak kitaplara bakıyorum yapabileceğim o kadar 😂 ne güzel sen yöntemi bulmussun
Kesinlikle... Her zaman elime kitap alamayabiliyorum zira. Telefonla günde 1saat bile okusam yetiyor bana.
Bir saat çok güzel vakit. Ne okuyorsun peki
Yerli /yabancı romanlar ve dünya klasikleri okuyorum. Şu an da Camus'un "Mutlu ölüm"kitabındayım.
Roman okumayı ben de yapabiliyorum ama bilgi içeren kitaplarda sıkıntı çıkıyor 😅
Tarihsel ve felsefik bilgileri YouTubeden izlemek daha akılda kalıcı oluyor benim için. Görsel hafızam daha iyi :)
Ben psikoloji ve yönetim bilimi okuyorum. Tarih falan ilgimi çekmiyor
👍👍
Ben de okuyamıyorum valla. Yoğunum. Boşluk yaratmaya çalışıyorum ama yarattığımda çok verimli geçmiyor. Kafanın boş olması lazım
Kitap okumadığım günde kötü hissediyorum kendimi
Sen bensin. Bu nasıl düzenlenir birimiz öğrenip diğerine öğretmeli bunu 😅
Keşke yapabilsek
Kitaplığın var mı
Var, kitapları alıp alıp koyuyorum bu ara okumadan ,:((
Okunacak illaki o kitaplat
Okuyacağım, okuyacaksın
Kitap okumayı ne kadar çok seviyorsun
Lisede çok seviyordum, üniversitede seviyordum şu an nötr gibi ahahah 😂
Vazgeçme derim okumak basit bir eylem değil çünkü
Değil haklısın, çok besleyici bir şey. Her yönünle insanlardan farklasiyorsun
Aynen öyle
Kitap okuyan insanları seviyorum. İstersen arkadaş olabiliriz rahatsız etmeyeceksem
Cevap
6Cevap
Eğer kitabı sevdiysem çok güzel odaklanıyorum. Verebileceğim taktik sevdiğin tarza yönelmen olacaktır.
Kitabın hoşuna gitmesi lazım misal İnce memed’in ikinci cildini zar zor bitirdim
Haklısın, ben genelde bilgi içeren kitaplar okuyorum onlar da sarmiyor beni açıkçasi
Dehb olduğum için okuyamıyorum
O neydi?
Geçmeyen bir problem demi bu
Allah kolaylık versin üzüldüm 🥲
Çok severim.
Var mı kitap tavsiyeniz
Yılmaz Özdil - Gaslight okuyorum bu aralar.
okuyorum
Evettt
Hangi soruya evet 😂
Kitap okuyabilirim
Her gün okuyor musun?
Evet
Tebrik ederim seni
Yaaa kitap okumak çok güzel bence hayatım orada gibi
Ben de üniversitede okuyordum, şimdi odaklanamiyorum işte. Çok da okumam lazım yani zorunluluk gibi. Gel gör yapamıyorum
Biseye kendini zorlarsan soğursun
Öyle oldu benim de akdhje
Biliyorum
Kitap sevmiyorum
Bazı kitaplara aşık bile olursun, sana denk gelmemiş hayatının kitabı 😂
Hiç sevmem
Neden
İşte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar