Hayvan çiftliği kitabını bana anlatır mısınız okudum bir şey anlayamadım çok oldu okuyalı 2 -3 sene önce okumuştum ama sosyal medya çok abartıyor bu kitabı ben öyle düşünüyorum bana katılıyor musunuz?

Hayvan çiftliği kitabını bana anlatır mısınız okudum bir şey anlayamadım çok oldu okuyalı 2 -3 sene önce okumuştum ama sosyal medya çok abartıyor bu kitabı ben öyle düşünüyorum bana katılıyor musunuz?

Sen ciddi misin on numara kitap bir daha okumanı tavsiye ediyorum odaklanarak hayvan çiftliği şu an tam olarak Türkiye deki siyasileri anlatıyor anlayana hatta tüm dünya da ki işleyişi anlatıyor muazzam bir kitap.
Yani abartı abartıdır. Ama kitabın bir mesajı var ve doğru yanlış üzerinde konuşulabilir. Bu da onu deperli yapıyor. 1984 te öyle. Cesur yeni dünya da keza.
Kitabı tekrar okuyacağım ne demek istemiş anlayamadım pek okuduğumu anlamıyorum artık bu beni üzer.
Kitap okudukça gelişir. Ama zırt pırt sosyal medyaya bakmamak lazım. Z kuşağı bu yüzden odaklanma sorunu yaşıyor.
Cevap
5Cevap
Hayvan çiftliği yönetimi hayvanlar üzerinden anlatan çok güzel bir kurgu. Burada birilerin anlatması ile değil okumanla anlayabileceğini düşünüyorum. Ayrıca bu tarz eserler her okuduğunda farklı anlamlar çıkarabileceğin eserlerdir O yüzden okumuş olmam bir şey değiştirmez tekrar okumanı tavsiye ederim
Simyacidan bir sey anlamadim. Cogu kisi begenmis de ben sevmemistim. Ortaokulda okumustum ve test icin, belki de o yuzden. Baski hissedince keyif vermiyor.
Çok fazla abartılı kitap var. Genel liste şöyle: Bazı dünya klasikleri haaric hepsi çöp.
Bana liste yapıp sayar mısınız?
Dostoyevski oku gerisi boş
Okuyorum zaten çok sevdiğim bir yazar @heyyoheyyo1
Gerisi boş. Çoğu klasik eser aşk üzerine kurulu ve saçma. Bilgi almadığın kitabı okuma asla.
Dunyanin political aspectini, havanlar ciftlik gibi anlatiyorlar. Ulkemizdeki namusyla calisan insanlar canım yerine koyulup kolelesmesi, bastaki domuzlar hic birsey yapmayip kendileri elite girmesin Vs Vs vs
Düzenin başında olanlara baş kaldırıp düzenin başına geçince aynısı olmak
dostoseyfi oku
Aa bnde de var henüz okumadım
sen yazarmısın mesleğin ne sürekli kitap sormusun
@kskalısıw ilgi alanım
@kskalısıw ergenlik döneminde watpada hikaye türünde kitap yazmıştım haha
Abartı kitap yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?