Verbis defectis musica insipit
Ben başlıyorum siz devam ettirin: "Yolda karşılaştığım küçük çocuk ağlıyordu. Endişelenip yanına gittim ve bir de ne göreyim..."

Verbis defectis musica insipit
Ben başlıyorum siz devam ettirin: "Yolda karşılaştığım küçük çocuk ağlıyordu. Endişelenip yanına gittim ve bir de ne göreyim..."

... Çocuğun gözlerine ak inmiști.. Ve gözlerindeki yașlar bir petrol kadar siyah sıvılar akıyordu yanağına.. Korkuyla geriye bir adım attım, ve çığlık atamadan, çocuk kafasını sert bir şekilde bana döndürdü! Boğuk bir sesle bana şunları söyledi, bir pazar akşamı arkadaşlarınla bardan çıkmış sarhoş araba kullandığını hatırlıyor musun? Ben marketten eve giderken arabanla o kadar hızlı geldin ki üzerime kaçacak fırsatı vermemiștin bana.
Bunları duyunca, sırtımdan soğuk terler akmaya başlamıştı.. Kaçmaya çalışıyorum ama bedenim kas katı kesilmiș boğazım düğümlenmiș tek bir kelime edemiyordum..
Çocuk oturduğu yerden kalkıp bana dik dik baktı ve şunları söyledi, Sen beni o gece öl*drüp bıraktın! Sen yaşamayı hak etmiyorsunn Eva! Sesk öyle tiz ve korkutucuydu ki kalbim yerinden fırlicakmıș gibi atıyordu.
Yapabildiğim tek şey göz yaşı dökmekti. Yalvaran bakıșlarım zerre umrunda değildi..
Bir an bacaklarım boșaldı ve kendimi sırt üstü yerde buldum
Kafamı hareket ettiremiyorum, ve o çocuk baş ucuma gelip yüzünü bana dikti sanki yüzüne bakmamı zorlar gibi bir bakış.. Gözlerine baktığımda acıdan mahvoluylordum gözleri azap gibiydi.. Ve gözlerimde yoğun bir sıvı geliyordu kan gibi, bir an çene kaslarımı hissettim ve acıdan çığlık attım! Ağzımda siyah sıvı kusmaya başladım. Bi süre sonra o sıvıdan boğulmaya başladım ve kaza yaptığım çocuğun hayaleti benim sonumu getirmiști..
(ben bir yazar değilim arkadaşlar yazar olsaydım da sanırım korku tarzı şeyler yazardım. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler 🤍)
Yazar bile bu kadar kısa sürede bunu yapamaz bak içinde bir cevher saklı ellerine sağlık 👏👏
Dedim değil mi soran hanımefendi yapar 😎😀
Aklımdan geçmedi değil whatpadd hikayeleri bdbdbd
Rica ederim
@aynadakiajan Yazar olsan kitapların bestseller olurdu 😊
@KarizmaGenç1 Teveccühünüz efendim, 😅😅
Çocuğun avuçlarının içinde kanadı yaralı bir güvercin vardı. Çocuğu, elinden tutup eczaneye götürdüm ve eczaneden satın aldığım malzemelerle güvercinin kanadını temizleyip sardım. Daha sonra çocuğa: "Bu güvercine iyi bak. Ben, şu mavi renkli apartmanın 4. katında oturuyorum. Bir sorun olursa, ailenden izin alıp bana gelebilirsin." diyerek işaret parmağımla köşedeki 5 katlı, duvarlarını sarmaşık gülleri sarmış olan mavi renkli apartmanı işaret ettim. Çocuğun yüzünde bir gülümseme oluştu ve bana teşekkür ederek, oradan ayrıldı. Birkaç gün sonra çocuk, annesiyle beraber yanıma geldi. Elinde, kanadı iyileşmiş olan güvercini tutuyordu. Çocuk, etrafına mutlu gülücükler saçıyordu. Bu durum, içimi ısıtmıştı ve beni de çok mutlu etmişti. Üçümüz beraber dışarı çıkıp güvercini doğaya saldık ve arkasından el salladık. Ardından, çocuğun annesiyle tanıştım. Şu anda o çocukla ve annesiyle güzel bir dostluğumuz var.
Çok güzel olmuş elinize sağlık
Teşekkürler.
Cevap
4Cevap
Yolda karşılaştığım küçük çocuk ağlıyordu. Endişelenip yanına gittim ve bir de ne göreyim. yalnız kalmış
Sadece iki kelime mi bence biraz daha yazabilirsin sonra bende yardım edicem bir paragrafa tamamlarız
şu an meşgulüm.
…çok ağlayarak annesine yalvararak aldırttığı sakızlı dondurması gıcır gıcır asfaltın üstünde raks ediyor..
.. annesinin dondurmasını gözünden akan gözyaşının tuzlu aromasıyla beraber yiyen küçük kız bir yandan gözünü siler bir yandan da külahı annesine uzatır ona yaptığı fedakarlığa teşekkür olarak. Annesinin bir an gözü dolar ve ona ilk dondurmasını alan biricik kızının babası aklına gelir…(top sende:))
Yaşadığı şiddet, ettikleri kavgalar ve kızını bunlardan uzak tutmak için girdiği haller... Onu hatırlamasıyla sağ kolundaki yara izi sızlamaya başlar. Yaşadığı o günlerin üstünden çok sular aksa da acısı dün gibi tazedir. Kızının yanında ağlamak istemediği için hemen geçmişi düşünmeyi bırakır. Kızının elinden tutup parka götürür. Salıncakta sallanır onunla anne kız birlikte eğlenirler
🥹❤️
Bence de harika oldu ben de teşekkür ederim bu güzel içerik için 😃
Çocuk karşıma geçmişti ve yaptığı bu hareket karşısında şoka uğramıştım:
https://youtube.com/shorts/Bu37o02tIu4?si=v7K1MDzDXUjjK2rJ"Sümüğü yere akmış diye ağlıyor!" kabul, iğrenç oldu 😅
@Elleira tam senlik bir alan yazarsın sen.
Rp yapan oyuncu kız mı diyor bunu bdbdbs
Dur şunu uydurayım Devamını getir bakalım bunun
Ceylin çok başarılı çevresi tarafından bu başarılarına bağlı olarak Aleyna Tilki gibi parmakla gösteriliyordu 😀.
Bir gün onun hayatına bir kaplumbağa girdi. Mezuniyet öncesi kutlama yapmak için arkadaşlarıyla bir partiye davetli giderlerken. Araba içinde son ses bangır bangır şarkıya ve dansa dalmışlarken Ceylin gözleri kapalı halde ritme uyarken müziğin içinde bir yer aşırı çıkış yaptı normalde o şarkının o bölümünde böyle bir çıkış yoktu hatta çoğu kişi detone olurdu. Yüksek bir vurgu çıkış duyunca gözlerini açtı
Frene bassss diye arkadaşına bağırdı arkadaşı frene basınca
Neler oluyor ya kaza yapacaktık canım dedi ortada hiç bir şey yok niye bastırdın frene dedi
Ceylin arabadan indi arabanın tam ön tekerinin önünde neredeyse az kalsın ezilecek olan kaplumbağayı gördü minicikti fark etmek imkansız gibiydi.
Ceylin onu aldı avucuna bak gördün mü diye ön cama doğru gösterdi arkadaşına.
Buraya kadar uydurdum devamını getir bakalım bence yaparsın 😎
Mütavazi olmaya çalışıyor yapar bence duyduğuma göre Kova burcuymuş sanatsal yönleri vardır kovaların azcık daha gaz verelim
Hdbdbsbs
Sıkıcı iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?