Kültür & Sanat Proje ve oyun alanım nasıl sizce? bussyboxxx Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Projeniz olursa her turlu yardımcı olmurum Güncellemeler+1 yıl Şarkı son sez tesisat var zaten Proje ve oyun alanım nasıl sizce? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,3b cevap paylaştı. iyi bence 1 1 Yorumla bussyboxxx +1 yıl Teşekkür ederim
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Biraz karmaşık ama o da işe göre normal sanırım :) 1 1 Yorumla bussyboxxx +1 yıl Böyle daha zevkli oluyor ya Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cnc dik işleme yapabilir miyiz 1 13 Yorumla bussyboxxx +1 yıl Evet yapılır Yorumla bussyboxxx +1 yıl Ebatları ve ölçüleri verirseniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Masaüstü dehil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabla 1000x600 misal Yorumla bussyboxxx +1 yıl Masaüstü demiyorum bende Yorumla bussyboxxx +1 yıl Yapabiliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 12000 devir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl M80 panel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha önce çalışman oldu mu Yorumla bussyboxxx +1 yıl Fiyat artar mitsubishi Servo ve spindel çok pahalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilgin var mi fiyatlardan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dm yazdım Yorumla bussyboxxx +1 yıl Evet Yorumla
MiraKural Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Fazla düzenli aradığımı bulamam kshskshs 1 1 Yorumla bussyboxxx +1 yıl Zhdjdjdjd Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 306 cevap paylaştı. Ortam süper 1 3 Yorumla bussyboxxx +1 yıl Efsane ötesi bir ortam ya seviyorum takılmayı Yorumla hayatındışında +1 yıl Harbiden ya zaman su gibi geçer burada bide şarkı açcan Yorumla bussyboxxx +1 yıl Tesisat var son ses müzik kahve sigara keyfine göre Yorumla
ErotikAdam Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl işte aradıgım ortam (: 0 1 Yorumla bussyboxxx +1 yıl Darısı basına Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İyiymiş brom 0 1 Yorumla bussyboxxx +1 yıl Eywallah brom Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
iyi bence
Teşekkür ederim
Biraz karmaşık ama o da işe göre normal sanırım :)
Böyle daha zevkli oluyor ya
Cnc dik işleme yapabilir miyiz
Evet yapılır
Ebatları ve ölçüleri verirseniz
Masaüstü dehil
Tabla 1000x600 misal
Masaüstü demiyorum bende
Yapabiliriz
12000 devir
M80 panel
Daha önce çalışman oldu mu
Fiyat artar mitsubishi Servo ve spindel çok pahalı