Kültür & Sanat Kendinizi övmeyi sever misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hayatında 2 sayfa kitap okumamış zeki insanları severim diyoavel dolu ortalık Kendinizi övmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Kendimi övmem. Eğer bir artım varsa bunu önce başkalarının fark etmesi daha mantıklı geliyor. 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kendimi övmeyi sevmediğim için hep keko gibi davranıyorum ama bazıları cidden öyle keko olduğumu sanınca üzülüyorum assjdk 2 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl asla kendimi övmeyi sevmemkendini övenden de nefret ederim 1 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kendimi ovmeyi sevmem ama kendimin de farkindayim 0 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Zeki insanları severim. 🤣 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hdfhdfshsdfh Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendimi övmem. Eğer bir artım varsa bunu önce başkalarının fark etmesi daha mantıklı geliyor.
Kendimi övmeyi sevmediğim için hep keko gibi davranıyorum ama bazıları cidden öyle keko olduğumu sanınca üzülüyorum assjdk
asla kendimi övmeyi sevmem
kendini övenden de nefret ederim
Kendimi ovmeyi sevmem ama kendimin de farkindayim
Ovmem oldugum gibi anlatirim
Zeki insanları severim. 🤣
hdfhdfshsdfh
Sevmem
Övülecek tarafımlarım var. Onları överim.
Hayır
Bayılırım
öv bi tane