Kendini öven insan yalan söyler genelde
2 ay
Kendinizi övmeyi sever misiniz?

Kendini öven insan yalan söyler genelde
Merhaba,
Açıkçası birisinin beni takdir etmesi benim hakkımda güzel yorumlarda bulunması benim en çok isteyeceğim durumlardan bir tanesidir kim istemez ki güzel bir yorum almayı övgü almayı birileri tarafından takdir edilmeyi, elbette hepimiz isteriz ancak ben mesela durup dururken yeni tanıştığım bir insanla olsun sanal ortamda konuştuğum bir insanın olsun kendimi övmeyi ailemin gelir durumunu övmeyi elimdeki imkanları övmeyi hiçbir şekilde tercih etmem, ne kadar iyi olursak olalım ne kadar zengin olursak olalım ya da ne kadar varlıklı olursak olalım olacağımız şey eninde sonunda yaşlanmak ve ölümdür.
Ben bugün bakıyorum insanlar maalesef birbirine karşı bir üstünlük kurma çabası içinde bir kibir içinde yani elimize ne geçiyor böyle yaparak anlam veremiyorum ama tercih ettiğim bir durumda olduğunu söyleyemem.
Doğru haklısın
İşte bu yüzden hiçbir zaman mutlu olamıyoruz hani mutluluk arıyoruz ya aa ben mutsuzum ağabey ben yaşamak istemiyorum aslında mutsuzluğu biz kendimiz yapıyoruz da farkında değiliz
En iyi görüş için teşekkür ederim
Kendimi övmekten oldu olası nefret ederim. Kendini öven insanlarıda asla sevmem. Öyle insanlarıda hayatımdan çıkarırım.
Görüş
24Görüş
Hayır bazen hakkımı savunmak için doğruları söylerim Buda övünmeye girer mi bilemem
Sevmem
Kendimizi ovmek esas degil, diger insanlari sizin uzerinizdeki gorusleri
en olağanüstü iyi özelliklerimden biri de asla kendimi övmememdir
Sevmem ama biri beni överse hoşuma gider ne yalan söyliyim. :)
Övülmeyi pek severim. Sadist ve megolamanım sanırım
Kendini öven insan kendindeki kusurları örtmek için över kıvıran yanar döner adam da sevilmez
Başkalarının övmesini severim kendimi översem oradan ayrildigimda mutlaka arkamdan konusurlar
Şakasına översem överim karşıdan insanlardan övgü iltifat aldığımda hoşuma gider utanırım hatta ama fazla böyle itici geliyorsa pek sevmem yani
Hayır ya çok itici ama samimi arkadaş arasında şakalaşma amacıyla olabilir.
Asla sevmem ne övünmeyi ne de övülmeyi kendini bilen insan gerek duymaz böyle şeylere..
yok kanka ben yapmam hiç sevmem öyle tipleri de
Övmem kendime nazarım değmesin..
Severim ama yalnızken.
sevmem böbürlenmeyi
sen severmisin?
Bayılırım
hadi yaa.. hiçte öyle birine benzemiyon san ki?
Kendimi değil de başkası övünce seviyorum
Pek sevmem genelde övmem övülürüm
Beni bilen bilir narsist degilim
Üff bayılırım yalan benim işim
Hayır ama yeri gelirse de söylerim yani.
En İyi Görüşler