AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bakabilir bence aynı e posta ile giriş yapacak olursa herşeyi görür
Yok giriş yapmadan
Gmail uygulamasında kendisine bildirim gidiyor
Hemde mesajlar açık şekilde
Durumdan haberi yok benim dmler o giriş yapmadan mail olarak ona düşermi
Gerçekten gidiyor ya mesajlar Gmail uygulamasında açık şekilde görünüyor
Konuşma ordan kimseyle
Yani dmden bin tane şey yazdık bütün mesaj mail olarak geliyomu pano ya da hikaye yorumlarından bahsetmiyorum
Ya sen dikkat et ya
Kendine ait e postan yok mu
Ya bu eski bi olay başkasının telefonunu kullanıyodum ondan
Kullanma içinde şüphe olmasın
Kötü şeyler değil birileriyle sohbet ettim zamanında şu an kullanmıyorum zaten emin olamadım kimin mailiyle girdiğimi
O zaman boş ver 😁
Şüphelik kötü şeyler değil de sonuçta benim mesajlarım ya hani acaba onada düştümü bi milyon şey yazdık zamanında
Kötü şeyler değil ise okusalar bile bir şey olmaz boş ver
İşte bana kesin cevap lazım biri düşmez dedi internette e postayla dmlerin gittiğiyle ilgili bişey yazmıyo panoya yazılsa hikaye olsa düşüyodu onu biliyom
Sanırım bende karıştırdım
Gogleden araştır şunu
sen kullanıyomusun şu an
Evet kullanıyorum ama bana dm den mesaj gelmiyor
panoya yazılsa geliyodu güncellemelr biri seni takip etti filan bunalar maili açınca düşüyodu diyelim sana dmden yazdım senle 2 saat konuştuk bunların hepsi mail olarak düşüyomu uzun zaman önce kullandığım için hatırlamıyorum ama düşmüyodu heralde birileriyle yazışmam farklı hesaplarda da kullandım çünkü
kimseyle özelden konuşmadın mı
İstersen deneyelim iki mesaj at bakalım geliyor mu gelmiyor mu net bilgi almış oluruz
şu an hesabım yok bi sebepten ötürü açamamdan yeni hesap ondan bu sıkıntım yoksa kendim denicektim
Pek aktif değilimdir ya
Hmmm bilmiyorum ama başkası ile deneyip öğreneyim mi?
anladım sen öyle kesin kesin düşer deyince bi içim sıkıldı
çok sevinirim yaparsan
dmden yazıcan işte tek mesaj yazman bile yeter o yazdığın maile düşüyomu bak lütfen panoya yazma ama özeline yaz
Tamam net bilgi alınca söylerim
tamam teşekkürler
Senin mesajlarını göremez ama karşı tarafın mesajı bildirim olarak geldiği için, içeriğini gösterir e posta adresinde
yani benim karşıya yazdıklarımı göremez
Evet. Ancak karşının yazdıklarından senin mesajların belki tahmin edilebilir 😅. O yüzden oradan konuşma derim. Ya da e postayı da değiştirebilirsin, eğer şifreni biliyorsan
ben önceleri uygulamasını kullanıyodum mesaj bana uygulama bildirimi olarak geliyodu mail kiminkiydi hatırlamıyorum sonra web sürümünde kalmıştım
uzun zamandır kullanmıyorum bu eski bi olay zaten bi süre sonra yeni hesap filan yapmıştım ilk zamanlardakileri biliyomudur diye kötü şeyler yoktu zatende kişisel mesaj ya ondan
teşekkür ederim bilgi için biraz rahatladım
Rica ederim 🌸
bi sorum daha olacak karşının yazdığı sadece yazı olarak mı düşüyor yani buton filan var mı mesajda tıklayıp mesaj sayfasınsa gidebilirmi
O kadarını hatırlamıyorum ama oladabilir. Çünkü e posta ile ulaşmak için o bildirim geliyor. Ama bilmiyorum tabii, bu konuda net bir şey söylememem daha iyi olacak
teşekkürler
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!