Kitap okumak
Film seyretmek
Filmi seyredip dikkat çekerse kitabı okumak
Kitabı okuyup filmini seyretmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kitap okumak tabiki de film farklı olur kitapla aynı olmaz asla senaryo yazmak başka roman yazmak başkadır ama filmden yanayım her zaman tabiki de ama dedigin gibi şıklarda kitabı okuyup filmini izlemek daha iyi olur ama bunu yaparken kafanda kurmayacaksin ikisinin ayrı seyler oldugunu bileceksin
Hiçbir film kitabı tam yansıtamaz. Mutlaka senaristler ve yönetmenler eklemeler ve çıkarmalar yapar. Kitap bütünlüğünü kaybeder. İlla filmini izleyeceksem bile önce okuduğum kitabın filmini izlemeyi tercih ederim.
Hayal gücünüz genişse Kesinlikle kitabı okumak daha keyifli. Çünkü karakterlerin duygularını kurguluyorsunuz. Hissiyatı yaşıyorsunuz. Lakin sinema filminde size aktarılan bir duygu var.
Bazen film kitabı aşiyor. Bazen aradığını bulamıyorsun.
E. ig. için teşekkür ederim.
Cevap
14Cevap
Ben film izlemeyi daha çok seviyorum
Bu soruyu görürken kitap okumam peki😂Ben kitap okumayı seviyorum. O karakterlerle bağ kurmak ve o efsane hayatlara konuk olmayı çok seviyorum. Keşke o kitapların içine girebilsem.. Kafamda tasarladığım karakterlerle kitap okumak harika bir şey.. Ben okumayı seçiyorum ama bir kaç çok beğendiğim, kesinlike bunun filmi olması gereken dediğim kitaplar film olsa ve izlesem çok güzel olurdu. Kitaplar benim ayrı bir dünyam. İnsanlardan uzaklaşmak, kafamı dilemek, stresimi attığım tek yer..☺️
Kitabı okumak daha keyifli. Filmler daha yüzeysel oluyor. Kitaplar kadar detaylı değil o yüzden uyarlamaları pek sevmiyorum.
Bazen film gibi şeylerde çok eksik bilgi oluyor. Kitabı okuyup ardından filmi izlerken tatmin olmadığım zamanlarım oluyor tam tersi beğendim de oluyor. Benim için ikisinin de yeri bir başka
Kitap okurken senin hayal gücünün sınırsızlığı oluyor ancak filmde belli kişiler kamera açısı nereyi alırsa vs Bu yüzden %80 kitaplar filmden daha başarılıdır
Ben kitap okuyarak kafamda canlandırıyorum hem izlemiş hemde okumuş oluyorum 😂
Kitap okumak. Çünkü filmler kitapla alâkası olmayan senaryolar yazabiliyorlar.
Fark etmiyor. Filmini izlerim. Kitabını bulabilirsem okurum.
Filmini seyredip çok beğenip dikkat çekerse kitabını okumak
İkiside bence çünkü arada farklar olabiliyor.
Öncelikle kaliteli bir kitapsa kesinlikle filmden önce okunmalı, kitabı okumak hem daha keyifli hem de filmden daha çok keyif almamı sağlıyor. Kitabı okurken biraz zaman geçiyor karakterlerle bağ kuruyorum, filmde böylece daha keyifli oluyor. Bazen süre vs. sebeplerle film biraz üstün körü oluyor, bazı noktalar net anlaşılmıyor. Bu nedenle önce kitap okuyup sonra filmi izlemek tercihimdir.
Filmler çoğu kez kitaba uymaz, değişiklikler içerir, bazı şeyler kesilir bu yüzden önce kitabını okumak sonra filmini izlemek gerekir.
Kitabını okumak, hatta kitaptaki karaktere uygun hayalimde bir oyuncu seçerim. Ve kitabı okurken ben o oyuncu ise oynar.
Kesinlikle kitabı okumak. Önce kitabı okurum, sonra filmini izlerim ama hüsran...
her zaman her seçenekte kitap okumayı seçerim yoksa da ben eklerim :))
Seyretmek bana daha cazip geliyor
Kitap, cunku hayal gucun devrede
Hangisi daha başarılı işlenmişse o
İkisinin ayrı zevki var
İkisinide önce kitabi sonra da filmi izlerdim
Önce kitap sonra film
Güzel soru cidden ama değişen bi cevabı var
Kuranı Kerim okumak 🤲🤲😊😊
imanlı erkolar DM 🌹🌹
Filmin kitabını seyretmek
Filmini seyretmek
Okumak. Okurken hayal gücün gelişiyor