İnsanlar olurdu yüz kısımları 2019 da çizdiğim 3 tane vardı yo 4 tane vardı 1 erkek 3 kız çizmiştim erkek olan idare ederdi yaş olarak ortanca olan kız çok hoş olmuştu ama beğenmedi diğer ikisi fena değildi
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Temam Dark Romence olurdu. Duygu içeriği Şevk, ihtiras, seks şiddet , aşk , sevgi , uç noktalar , şifreli mesajlar, ölü bedenler , oyunlar , çatışmalar vs... kim olurdu elbette bu duyguları yasayacak manyak mi manyak bir adam olurdu. ama birtarafida hep bir kadına yumuşak olurdu
Eğer bir ressam olsaydım, muhtemelen doğa ve insanın iç dünyası gibi temaları işlerdim. Doğanın güzellikleriyle insanın duygusal karmaşıklıklarını birleştirmeyi seviyorum.
Çiçekler ve kadinlar olurdu sadece. Büyükten küçüğe her yaş grubundan kız/ kadın cizebilmeyi isterdim. Bir kadının her yaşta ne kadar farklı ve özel bir güzelliğe sahip oluşunu yansitabilmek isterdim tablolara.
Hatıra defterine kusmuş bir delinin ağzından çıkan görseller diye özet geçeceğim. Her kusuş bir duygudur benim için başkanım. Duygularımı öyle ifade etmek istiyorum.
Portre ve natürel olurdu. Zaten böyle de çiziyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Korkunç cisimler yaratıklar karanlık koyu bir tema olurdu. İnsanın görmekten korktuğu şeylerle yüzleşmesini sağlamak için, hepimizin içindeki pisliği utanmadan çekinmeden kendilerini itiraf edebilmeleri için açıkça gözlerinin önüne sererdim. Herkes kötüdür ve bununla barışmalıyız.